1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mam LT3.0 jak włożyłem płyte AC:R wyskoczyła aktuazlizacja?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez snake7, Styczeń 9, 2012.

  1. snake7

    snake7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam LT3.0 jak włożyłem płyte AC:R wyskoczyła aktuazlizacja "jesli chce zagrać w te grę mam zaaktualizować" wybieram NIE i wracam do strony głównej. O co chodzi? Może oto że mam stary dash? Niechce usunąć "modyfikacji", poradzcie!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. satke

    satke Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Tak masz stary dash. Aby zagrać na nim w AC:r musisz zaktualizować dash:D
    LT 3.0 ci nie usunie:D
     
  4. mlodzik13

    mlodzik13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Trójmiasto
    Napisał LT 3.0 !!
     
  5. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Napisał wc temacie że ma lt3.0 . jeżeli tak to nie powinno ci usunąć przeróbki przy aktualizacji dashu, chodź mogę się mylić

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  6. snake7

    snake7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli śmiało mogę zaktualizować to z płyty i nieusunie mi tej "modyfikacji" lt3.0 ?
     
  7. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Ale mimo że masz LT+3.0, musisz mieć najnowszego dash'a :/ jeżeli chcesz grać w AC:R...
    Chyba będziesz musiał flashować od nowa na LT+3.0 :|
     
  8. snake7

    snake7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok. byliście szybcy więc ide zatwierdzić tą aktualizację. Dzięki
     
  9. snake7

    snake7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kurczę, teraz to są sprzeczne informację. Lepiej zadzwonię jutro do tego gościa co mi robił przeróbkę.
     
  10. snake7

    snake7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli pewniej zrobić ją z pendrive niż z płyty?
     
  11. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Zrób z pendrive. Nie wiem jak z nowymi grami, ale dawniej nie dało się aktualizować dasha z pirackiej gry

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     

Poleć forum