1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

mam malutki problem z wypaleniem gry (abx)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wasilijzajcew89, Marzec 20, 2010.

  1. wasilijzajcew89

    wasilijzajcew89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    moj problem polega na tym ze nie rozpoznaje błedow które wywala mi abx moze mi ktos powiedziec co jest nie tak z tymi obrazami gra nr 1 wyglada tak ; Yfrog - badcomabx - Uploaded by Imageshack user gra nr 2 tak ; Yfrog - avpabx - Uploaded by Imageshack user mam przerobke ix1.6 jak cos :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
  4. wasilijzajcew89

    wasilijzajcew89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    czyli co mam zrobic bo nierozumiem tego troszke :p nie ma tam wszystkich bełedow ktore mi wyskakuja
     
  5. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    sciagnales taki obraz czy sam paczowales? jesli sciagnales taki to pobierz z innego zrodla
     
  6. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Wygląda to na gry po paczowaniu . Więc albo je paczowałeś do złego wave albo ściągnąłeś już spaczowane i używasz activate.iso i dlatego nie działają gry . Spróbuj naprawić obraz w abgx360 i albo spaczować jeszcze raz albo ( jeśli używasz activate.iso ) tylko nagrać .
     
  7. wasilijzajcew89

    wasilijzajcew89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    wiem co moze byc nie tak pytam czy moze wie ktos jak to naprawic
     
  8. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    najlepiej bedzie jak sciagniesz nowy obraz z innej strony. poza tym na extreme 1.6 nie jest potrzebne activate.iso ale tego nie jestem pewien
     
  9. wasilijzajcew89

    wasilijzajcew89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    niesciagne bo nie moge te gry przegrałem od kolegi napisze ktos jak to naprawic ?
     
  10. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Możesz takie błędy naprawić za pomocą abgx360 .

    Activate.iso jest TYLKO dla ix 1.6 i 1.61 a potrzebne jest aby na tym pierwszym odpalić gry z wyższym niż 3 wave a na ix 1.61 aby można było odpalić paczowane gry .
     
  11. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    :whistle:Nie wiedziałem, przepraszam:whistle:
     
  12. wasilijzajcew89

    wasilijzajcew89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    mam 1.61 i odpalaja mi gry na wawe 4 pytam jak naprawic te obrazy :)
     
  13. wasilijzajcew89

    wasilijzajcew89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
  14. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    nagrywaj taki obraz smialo - juz jest poprawnie spaczowany - te na zolto to nie bledy tylko informacje
    Verification failed ze nie ma relase w bazie danych
    a to drugie nie pamietam ale abgx spaczowal automatycznie
     
  15. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    No to jak masz tylko takie komunikaty na żółto i masz ix 1.61 to możesz nagrywać . Gra musi odpalić bez problemu .
     
  16. wasilijzajcew89

    wasilijzajcew89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
  17. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    exactly nawet jakbys mial ixtreme 1.51 i bys mial na zolto komunikaty to tez by poszlo bo sam mam taki ix i nagrywalem bez problemu
     
  18. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    tak, smialo nagrywaj!
     
  19. wasilijzajcew89

    wasilijzajcew89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    a idzie zprawdzic jaka sie ma przerobke ?
     
  20. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri

    Zgadza się że odpali na 1.51 bez żadnego paczowania ale tylko jak masz napęd hitachi . Jak ktoś ma inny napęd musi i tak paczować taką grę do wave 3 .

    edit: przeróbkę można sprawdzić np. nagrywając gry z różnymi wave od np. wave 4 i po kolei w dół 3 , 2 , albo jeśli się znasz na przerabianiu i masz odpowiedni sprzęt to poszukaj trochę na forum jest tam też to opisane
     
  21. wasilijzajcew89

    wasilijzajcew89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    a jak sie okaze ze mam 1.6 to jak spat****e do wawe 3 te obrazy i wypale beda dzialac ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum