1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mam mały problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez swt, Czerwiec 16, 2013.

  1. swt

    swt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam kupiłem Xa slima ktorego dało sie jeszcze przerobic gosciu zrobił mi LT3.0 i nagrałem sobie płyte ImgBurn wczesniej przeskanowalem DVDMullerem nagralem sobie Gears of War gierka śmiga super lecz nagrałem pozniej bioshock infinite i gdy odpalam gierke wywala mi nie mozna odczytac płyty przetrzyj płytke szmatka i tak zrobiłem lecz wchodze do gry robi mi autosave juz mam naciskac singel playeri nagle wywala ten komunikat nagrywarke mam w laptopie
    HL-DT-ST DVDRAM GT32N ATA Device prosze o pomoc w czym lezy problem zle nagrana płyta czy cos z ixem ale jest nowy ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adamk4

    adamk4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stalowa Wola
    Zwykłą nagrywarka nie nagrasz wszystkich gier w 100%. Do gier XGD3 zalecany jest IHAS.
     
  4. kobek66

    kobek66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    75
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    JG
    Najlepszym rozwiązaniem będzie kupienie ihasa albo możesz spróbować tricku mp3 jest na forum
     
  5. swt

    swt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A będę mógł podłączyć nagrywarke pod USB mam laptopa nie wsadze dużej nagrywarki i nagrywarke najlepiej jakiej firmy? tak zapytam
    tą płyte co nagralem mogę wyrzucić?
     
  6. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    tak jest kup ihasa, bioshock ma zabezpieczenia CIV dlatego nie odpali po nagraniu zwykłą nagrywarką
     
Wczytywanie...

Poleć forum