1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mam problem a nie mam odpowiedzi

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ledzio, Lipiec 19, 2009.

  1. ledzio

    ledzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    bytom
    Witam mam problem znalazłem na forum jak użytkownik pisał ze falcon był produkowany 2007.09 i miał HDMI !!!!!! .
    A ja mam xbox 360 z 2007.09.05 pisze z tylu konsoli i nie mam hdmi i mam zasilacz 203w ?? mógłby mi ktoś wytlumaczyc :D bo jrstem zielony juz. :eek: http://x360iso.org/poradniki-sprzet/4702-wersje-konsoli-specyfikacja-techniczna.html
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ale co ci wytłumaczyć?
     
  4. ledzio

    ledzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    bytom
    no ze falcony byly produkowane w 2007.9 a ja nie mam falcona nie musze miec hdmi ale czemu brak falcona
     
  5. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Masz konsole poserwisowa - wystarczy ?
     
  6. ledzio

    ledzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    bytom
    no od tamtego czasu wogule nie była w serwisie tylko na przeróbce
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    poza tym od .09.2007 (z tego co wiem) w wersji falcon szły acrady. premium i elity trafiały sie jeszcze bez hdmi (jak masz arcade z ta data - tak jak ja) to musisz miec falcona
     
  8. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Ledzio , ona byla w serwisie , wstawili nowy nr seryjny i znow sprzedali
     
  9. ledzio

    ledzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    bytom
    nie kolego nie była mam ja od nowosci i mam wersje premium
     
  10. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Ktos mial ta konsola , poszla do serwisu , jemu dali inna a ta zapakowali i znow na sprzedaz . Tylko nie w serwisie polskim , tylko m$ . A tobie sie tylko wydaje ze masz nowke .
     
  11. ledzio

    ledzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    bytom
    no bo kupilem ja w empiku
     
  12. ledzio

    ledzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    bytom
    ale dobra srać na to warzne że dziala i ani razu nie miala roda :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum