1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mam problem --- odpowiedzcie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Malez, Luty 21, 2010.

  1. Malez

    Malez Banned

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gryfino
    Mam pytanko :
    Czy da się zgrać orginalną gre na Dysk Twardy ???
    Jak się da to czy nie dostane bana jak na live przez Dysk bede grał
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Można zainstalować i grać on-line. Jeżeli o to Ci chodzi.
     
  4. Malez

    Malez Banned

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gryfino
    Czyli orginalna gre moge nagrac na dysk i nie dostane bana na live tak
    Jak nagrac orginalna gre ??
     
  5. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    ??
    Nie czaje o co Ci chodzi . Konsole masz przerobioną czy nie ?
    Jak nagrasz grę na dysk to płytka i tak musi być w napędzie ;P
     
  6. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Chodzi Ci o zainstalowanie gry czy co? Jeżeli o zainstalowanie wkładasz płytę czekasz aż pokaże się logo gry i wciskasz "Y".

    Konsolę masz przerobioną ?
     
  7. Malez

    Malez Banned

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gryfino
    Mam nie przerobioną konsole a niechcialbym caly czas wymieniac orginalnych plytek wiec czy mógbym zainstalowac orginalna gre na dysk
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2597
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie rozumiesz, że nawet jak nagrasz grę na dysk to i tak musi być płyta w napędzie?!

    żeby nie trzeba było to trzeba zrobić przeróbkę z homebrew itp
     

Wczytywanie...

Poleć forum