1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mam problem --- odpowiedzcie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Malez, Luty 21, 2010.

  1. Malez

    Malez Banned

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gryfino
    Mam pytanko :
    Czy da się zgrać orginalną gre na Dysk Twardy ???
    Jak się da to czy nie dostane bana jak na live przez Dysk bede grał
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Można zainstalować i grać on-line. Jeżeli o to Ci chodzi.
     
  4. Malez

    Malez Banned

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gryfino
    Czyli orginalna gre moge nagrac na dysk i nie dostane bana na live tak
    Jak nagrac orginalna gre ??
     
  5. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    ??
    Nie czaje o co Ci chodzi . Konsole masz przerobioną czy nie ?
    Jak nagrasz grę na dysk to płytka i tak musi być w napędzie ;P
     
  6. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Chodzi Ci o zainstalowanie gry czy co? Jeżeli o zainstalowanie wkładasz płytę czekasz aż pokaże się logo gry i wciskasz "Y".

    Konsolę masz przerobioną ?
     
  7. Malez

    Malez Banned

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gryfino
    Mam nie przerobioną konsole a niechcialbym caly czas wymieniac orginalnych plytek wiec czy mógbym zainstalowac orginalna gre na dysk
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie rozumiesz, że nawet jak nagrasz grę na dysk to i tak musi być płyta w napędzie?!

    żeby nie trzeba było to trzeba zrobić przeróbkę z homebrew itp
     
Wczytywanie...

Poleć forum