1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mam problem przy wgraniu paczki aut (car pack all) orginał +filmik YT link forza 4

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maciekwo3, Luty 17, 2014.

  1. maciekwo3

    maciekwo3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema mam problem wszystko jest na filmiku[http://www.youtube.com/watch?v=ey-IeV16huA]nie moge wgrac paczki aut która wczesniej miałem w forzie.Zgrałem ja na pulpit a potem chciałem znowu wgrać na pendrive i pokazuje ze jest zle spakowane a jest tak jak bylo wiec nie wiem o co chodzi moze cos nie tak wgrywam błagam pomóżcie ! ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Próbowałeś innym programem np. Horizon?
     
  4. maciekwo3

    maciekwo3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie zaraz spróbuje a wszystko robie dobrze ?
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    No teoretycznie tak, ale zapytam - czy dodatki kupowałeś czy pobierałeś z neta? Jeżeli pobrałeś to bez RGH ci nie zadziałają..
     
  6. maciekwo3

    maciekwo3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pobierałem z neta a jak wgrać to RGH bo ja to mało w tajemiczony w te sprawy przeróbek itp jak byś mógł to byś mi wytłumaczył i pomógł to wgrać ;)
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    RGH to całkiem inna przeróbka niż LT :)

    - Grasz bezpośrednio z płyty - żadnych płyt - możesz odpalić każdą grę (nieważne jaki region, zabezpieczenia itd.)
    - Możliwość odpalenia gier Arcade
    - Możesz wgrywać sobie każde DLC do gier
    - Możesz odpalić emulatory starszych konsol, wgrać Linuxa
    i jeszcze kilka rzeczy ;)
    Niestety mając RGH nie zagrasz na XBL.. gdybyś się podłączył to od razu ban.

    Tutaj masz dział i temat, więc się dowiesz co i jak - zgaduję, że sam tego nie zrobisz (trzeba lutować itd.), więc najlepiej byłoby zlecić komuś przerobienie.
    Podaj mi MFR Date twojej konsoli. (z tyłu na nalepce)
    http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-79/jtag-rgh-pytania-i-odpowiedzi-170457/
    JTAG/RGH
     
  8. maciekwo3

    maciekwo3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha czyli nie da sie tego zrobic bez utraty gwarancji itp trzeba ja rozbierać.
    2012-07-04 :MFR Date
    029720122743 :Serial Number
     
  9. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    No niestety się nie da :)
    Wykonanie RGH w twojej konsoli będzie kosztować tak mniej więcej z 150-170 zł.
    Poszukaj w tym dziale: Usługi
     
Wczytywanie...

Poleć forum