1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mam problem, to chyba napęd pomożece ? Pilne !

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez creative208, Listopad 21, 2012.

  1. creative208

    creative208 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, ma normalnie gra nagraną na Verbatim była instalowana na dysku (pamięć masowa) klka razy, a dziś pisz że niemożna zainstalować gry, być może jest brudna lub poryswana, przetrzyj płytkę miękką szmatką i spróbój ponownie... Ani brudna ani porysowana, nic... To juz 2 taka gra a wczesniej chodzła idealnie. Jak myślicie od czego to jest, i jak na to coś poradzić ? (napęd Lite-ON)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dybeq

    dybeq Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Józefów
    aktualizowales dasha?
     
  4. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Mam problem, to chyba napęd pomożece ? Pilne !

    Laser sie konczy.

    Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk
     
  5. creative208

    creative208 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Co to oznacza? napęd do wymany ?
     
  6. dybeq

    dybeq Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Józefów
    jezeli to naped to tylko laser mozna wymienic koszt lasera okolo 30 zl
     
  7. creative208

    creative208 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki, bardzo sie wystraszyłem ...
    Z tego co wiem to mam 15xxxxx
     
Wczytywanie...

Poleć forum