1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

mam problem w jf z wgraniem nowego firmweru

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jakris77, Grudzień 5, 2011.

  1. jakris77

    jakris77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    ostrołęka
    otóż zczytuje kej za pomocą metody pmt hak mam klucz przygotowuje firmwer no i daje erase i napęd niechce wejsc w odpowiedni status
    pamięc flash jest nie taka jak powinna czy cos zle robie? dodam że niemam problemu z samsungiem czy hitachi
    tylko liteon jest taki drętwy wczoraj robiłem no i udało sie pamięc napędu była odblokowana prawidłowo dopiero jak przycisnełem
    intro device id i odłączeniu zasilania gdzie tkwi problem dodam że mam dwa systemy i na winows 7 szczytuje key a wgrywam na xp
    na windows 7 mamzawsze zły status tylko samsung odrazu idzie prosze o podpowiedz jak wrac szybko firmwer czy musi byc erase a potem intro dev zasilanie mam z konsoli kabel przełącznik i igła tylko do odczytu potem zmieniam na ten od konsoli orginał
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    jaki to lite-on ? jaki dash ? jaki teraz jest w nim firmware ? ( edytuj swój 1 post żeby nie robić bałaganu )
     
  4. jakris77

    jakris77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    ostrołęka
    liteon to 16dg-d2s niewiem czy poprawnie zapisałem nr frwer wer 78 costa już niepamiętam napewno dash z cyrusa
    przeróbka była lt+
    czy to ma znaczenie jak robie erase?
    czy to kwestia sterowników?
    nie wysówam tacki mi chodzi o to że czy jest problem odlokowac napęd zawsze czy tylko umnie
    czyli piszesz ze dash ma znaczenie to jakie jak mam dasza 13604 to dam erase to bedzie inny status
    ja ten napęd juz zrobiłem ko niewiem czemu mam taki problem odblokowac naped żeby wgrac mu firmwer
    z góry dziękuje za odpowiedz
     
  5. RuNNer

    RuNNer Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Dosflashem go przelec.

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
Wczytywanie...

Poleć forum