1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

mam problem z alien vs predator

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adimen944, Luty 21, 2010.

  1. adimen944

    adimen944 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    gdy odpalam grę to wyskakuje mi otwórz dvd odpalam a tu jest logo xbox 360 i panel od filmów pomocy
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    masz zbyt stare ixtreme. jesli to 1.6/1.61 to uzyj activate.iso albo spat**** gre.
     
  4. adimen944

    adimen944 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a można nowsze ixtreme?
     
  5. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Można , obecnie najnowsze to ixtreme LT .
     
  6. czechu191

    czechu191 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Można jak chcesz grać offline to ixtreme 1.61 ns a jak przez live to ixtreme LT
     
  7. adimen944

    adimen944 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jest temat jak wgrać ten najnowszy....można uratować stracone 25 zł bo zakupiłem kopie bardzo mi zależy mam taki sam problem z the sabouter ale assasins creed 2 chodziło mi normalnie....help moje gg 12162176 ja chcem grać normalnie internet mi nie potrzebny
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    robisz update tak samo jak byś wgrywał nowego ixtreme.
    Czyli otwierasz konsole, podłączasz pod pc i działasz. Dokładny poradnik jest na forum.

    Możesz też przegrać gry na dysk. Spatchować na niższy wave i nagrać. I wtedy będzie działać.
     
  9. adimen944

    adimen944 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a można poprosić linka do tego poradnika jak podłączyć komputer pod xboxa bym był wdzięczny.....czyli jestem 25 zł do tyłu jest jakiś łatwy sposób żeby odpalić tego nowego AVP
     
  10. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jaki masz napęd w konsoli?
    Bo metody flasha są różne dla różnych napędów.
     
  11. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Raczej jak nie masz o tym pojęcia to się lepiej nie bierz za przeróbkę tylko zapłać te 20-40 zł . bo jak coś żle zrobisz to będziesz miał konsolę do wyrzucenia a nie do grania ....
     
  12. adimen944

    adimen944 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale za co mam zapłacić 20-40 zł
     
  13. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Za przeróbkę napędu.
     
  14. adimen944

    adimen944 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a wiecie gdzie mogę zrobić taką przeróbkę?i w czym ona mi też pomoże
     
  15. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    W tej chwili masz już przeróbkę i chodzi o to żeby wgrali ci nowszą. Możesz to zrobić w serwisie z konsolami.
     
  16. adimen944

    adimen944 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a tam gdzie kupiłem konsole i przerobiłem żeby czytało kopie to tam mogę iść tam?
     
  17. Antenelles

    Antenelles Banned

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    149
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    lol skąd My to mamy wiedzieć ... idz tam i sie spytaj ... ogarnij się troche
     
  18. adimen944

    adimen944 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    boże przepraszam nie znam się tak na xboxie jak wyyy!!!!!
     
  19. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jeżeli kupiłeś w sklepie typu Saturn to oczywiście że nie. Idź tam gdzie ci przerobili już konsole i poproś o nowszą przeróbke.

    @UP
    To po co w ogóle brałeś sie za przeróbke. Najpierw było trzeba się dowiedzieć o tym co robisz jak najwięcej.
     
  20. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Jeśli również mają to w ofercie to oczywiście . Taki upgrade do najnowszego ixtreme LT nie powinien kosztować więcej niż 30 zł . Możesz jeszcze poszukać w innych serwisach w twoim mieście lub na allegro ( ale raczej nie polecam ) najlepiej poszukaj żeby była możliwość na miejscu i osobiście odbiór i dostarczenie konsoli .
     
  21. Antenelles

    Antenelles Banned

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    149
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A co ma wspólnego znajomość Xboxa do tego zeby isc sie zapytac do sklepu czy Ci wgrają nowszego flasha...
     
Wczytywanie...

Poleć forum