1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

MAM problem z DIRT 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Black69, Maj 28, 2011.

  1. Black69

    Black69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    Witam mam problem z Dirt 3 ściągłem nagrałem na płytke przy uruchomieniu wyskakuje że Gra Wymaga Aktualizacji klikam Tak i trawa aktualizacja i wyskakuje komunikat że aktualizacja sie nie powiodła Co mam zrobić żeby uruchomić ???????????? POMOCY
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    zainstalowac dash 12625 z pendraka/plyty
     
  4. Hekko

    Hekko Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2011
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tylko pamiętaj 12625 nie nowszy, bo nowszy usunie Ci przeróbkę :)
     
  5. Black69

    Black69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    a z kąd mam go wziąść podajcie jakiegoś linka !!
     
  6. Black69

    Black69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    Działa Dzięki Za pomoc
     
  7. taairon

    taairon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ZAGŁĘBIE

    czyli jak mam lt 1.1 + i już wgrany ten dash to dirt 3 pójdzie mi bezroblemowo?

    COD BO (Ang), Crysis 2 PL, Fable III, , Mortal Kombat, poszły z miejsca
     
  8. Gru

    Gru Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak
     
Wczytywanie...

Poleć forum