1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mam problem z grą LOST ODYSSEY

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez artur16_1991, Luty 27, 2009.

  1. artur16_1991

    artur16_1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Myszków
    Mam grę lost odyssey(orginalna) i przeszłem całą 3 dvd gdy wkładam kolejną 4 wyczytuje mi ją ale po chwili mi się wszystko zatrzymuje i wyskakuje mi bardzo chory błąd o treści ''przetrzyj suchą ściereczką płytę a następnie włącz konsole ponownie'' więc teraz kupiłem sobie kolejny raz tom samą grę i gdy wkładam 4 dvd wyskakuje mi to samo :((((((( . CO MAM ROBIć JESTEM BEZRADNY A TA GRA STRASZNIE MNIE WCIąGNEłA . BłAGAM NA LITOść POMóRZCIE :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    ja miałem coś takiego, kiedy grałem na x'e a kumpel poruszył konsolkę i płyka zaczeła latac tam w środku i obijac sie o cos, a jak dobiegłem do konsolki i wysunąłem dysk, to płyta była cała styrana, jeszczcze chwila i by sie rozpierdzieliła tam w środku. potem, gdy tą płytkę włożyłem spowrotem, to miałem identyczny komunikat. Czy Ty aby nie poruszyłes konsolki podczas grania??bo mógłoby się tam coś uszkodzic w środku, czy coś... a kupienie drugiej gierki to poje**ny pomysł, bo jeśli ta Ci nie działa i nie jest porysowana, to masz coś z napędem. nie wiem co doradzic, może przedmuchaj napęd, wyłącz konsolkę na jakiś czas, daj jej odpocząc, a jak to nic nie da to reklamacja. pozdro
     
  4. artur16_1991

    artur16_1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Myszków
    Nie płyta jest całkowicie czysta w końcu jest nowa!!! Ja myślę jeszcze że to jest wina napędu mam chyba PHILIPS BENQ (wiem po kształcie) ale w końcu ten xbox jest nowy z 09.2008 roku CO ROBIć!!!!!!!!!!!
     
  5. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Wątpie , ze masz mozliwość sprawdzic ją gdzieś indziej , wiec radze laser podkrecic .
     
  6. artur16_1991

    artur16_1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Myszków
    konsole mam ponad miesiąc jest z 09.2008 więc nie widzę potrzeby wymieniania czekokolwiek ( mam wersje premium) a tak poza tym jaki napęd do x360 jest naj naj lepszy i się nie psuje przez kusz philipsa benq ????????????????????????????????????????????????
     
  7. smiti

    smiti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2008
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chorzów
    Znany problem z 4 płytką LO, oddaj do sklepu gdzie ją kupiłeś ew. zadzwoń do MS.

    taa, jasne kupuje oryginalne gry i będzie sobie podkręcał laser w prawie nowej konsoli. GZ pomysłu.
     
  8. artur16_1991

    artur16_1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Myszków
    Gra była kupowana z allegro
     
  9. artur16_1991

    artur16_1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Myszków
    zadzwoń do MS.
    A właśnie co to jest ten MS??????????
     
  10. puziek

    puziek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    O kurcze...Microsoft, firma, która tworzy oprogramowanie m.in. Windows, a także producent konsol Xbox i Xbox 360.
     
  11. artur16_1991

    artur16_1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Myszków
    Sorry myślałem o czymś innym. Nadal nie wiem co robić czy kupić cobie 3 raz tom grę w sklepi czy wymienić sobie napęd ?????????????????????????????????????
    Pomóżcie jak coś na ten temat wiecie bo jestem w strasznie wielkim dole!!! pozdro :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
     
  12. artur16_1991

    artur16_1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Myszków
    Powtarzam mam nówkę x360 premium z września 2008r a kupiłem ją miesiąc temu. miałem już lost odyssey gdzie mi niedziałała 4 dvd więc kupiłem sobie niedawno drugą grę lost odyssey i również mi nie działa 4 dvd ( obie te gry kupiłem z allegro były nówki zaplombowane ) więc CO MAM ROBIć ?CZY NIE MA DOBREJ 4 DVD I CZY TO WINA PłYTY CZY KONSOLI
     
  13. meloncom

    meloncom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    opoczno
    hejka...
    jesli masz nowego dasha to zgraj ja na twardziela...nowy premium=60 "giba" wiec miejsca starczy

    ten problem jest bardzo czesty w kopiach, oryginal trafic taki to jak "6" w totka ale tez sie zdarza. obraz powinien ci sie zgrac bez problemu na hdd a pozniej juz tylko odpalasz i grasz.
     
  14. artur16_1991

    artur16_1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Myszków
    gra nie jest kopią tylko orginalna nie jakieś bundle copy czy coś takiego
     
  15. artur16_1991

    artur16_1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Myszków
    Słuchajcie nie znam się trochę na funkcjach x360 więc może mi ktoś powiedzieć co to jest "dasha" i jak on działa?????????????????
     
  16. artur16_1991

    artur16_1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Myszków
    Wiem prawie co to jest ten DASHBOARD wiem że można wgrywać gry na twardy dysk i wiem że trzeba to zainstalować przez płyte ale nie wiem czy to jest przez live????
     
  17. Hpmav

    Hpmav Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja bym na Twoim miejscu kupil jeszcze z 10 kopii i moze ktoras zadziala;)...nie no zarcik zarcik;). Najlepiej idz do jakiegos kumpla co ma x i zobacz czy u niego jest ten sam problem. Jezeli tak no to do sklepu i oddaj bo szkoda kasy na niedzialajace gierki. Swoja droga jestes szalony;) zeby kupowac 2 raz ta sama orginalna gre bo zapewne LO kosztuje niemalo.
     
  18. artur16_1991

    artur16_1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Myszków
    Przepraszam czy ktoś mógłby mi powiedzieć co to jest DASHBOARD czy koniecznie trzeba mieć xlive aby go zainstalować na swojej konsoli. Niech ktoś mi pomoże prosze??:/
     
  19. Daimio

    Daimio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    Dashboard to poprostu interfejs konsoli, jesli masz xblive'a to najnowsza wersja pobierze sie automatycznie i nie trzeba sie meczyc z niczym jesli niemasz konsolki podlaczonej do netu pozostaje przeczytanie jak to zrobic offline --> http://x360iso.org/poradniki-dash/7365-aktualizacja-dashboard-offline.html
     
  20. artur16_1991

    artur16_1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Myszków
    DAIMIO Dzięk ci za wypowiedz wreszcze się coś ruszyło czyli mam rozumieć że nie potrzebuje xbox live by wgrać z płyty dasha i go zainstalowac na konsoli!!!!!
     
  21. artur16_1991

    artur16_1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Myszków
    OK jak teraz kupić płytkę z tym dashem bo na allegro go nie ma ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
     
Wczytywanie...

Poleć forum