1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mam problem z Guitar Hero WorldTour

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Slamery, Czerwiec 8, 2010.

  1. Slamery

    Slamery Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Mam problem z Guitar Hero WT na xboxa 360. Mianowicie nie mogę uruchomić trybu kariery gitary (jednak basu mogę) oraz kilku piosenek w praktykach. Co dziwniejsze u kolegi tryb kariery na gitarze zadziałał! Czy to wina xboxa? Kiedy gra przestaje działać płyta przestaje chodzić oraz pojawia się komunikat o błedzie gry. Pisze, że mam uruchomić ponownie albo przetrzeć miekką szmatką płytę. Nic się nie zmienia... Próbowałam zainstalować, ale nic z tego. Zatrzymuje się na 39%. Zamówiłam przez internet nową płytę i zobaczę czy będzie chodzić. Może mi ktoś coś doradzić? :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. supermegazord

    supermegazord Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    możliwe że napęd powoli pada, jeśli ta sama płyta działa na innej konsoli bez problemów.
     
  4. Slamery

    Slamery Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie sądzę ponieważ xboxa kupiłam 10 kwietnia... Nowiutki.
     
  5. supermegazord

    supermegazord Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    tylko z tą grą masz problem ?
     
  6. Slamery

    Slamery Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak. Dodam jeszcze, że koelga ma starszego xboxa ale też elite.
     
  7. supermegazord

    supermegazord Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    moim zdaniem to jest kwestia napędu widać kolega ma jakiś lepsiejszy skoro czyta mu tą płytę a tobie nie. Poczekaj na nową płytę i zobacz co się będzie działo.
     
  8. Slamery

    Slamery Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wszystko w porządku z moim xboxem na szczęście! To wada płyty. Nowa gra chodzi jak należy. Dzięks za wszystkie odpowiedzi! Pozdro!:yeye:
     
Wczytywanie...

Poleć forum