1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mam problem z instalacją DASHBOARD'A

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez artur16_1991, Marzec 28, 2009.

  1. artur16_1991

    artur16_1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Myszków
    Mój problem jest następujący. Przeczytałem na forum pt: "Aktualizacja nowego dash offline'' więc zgodzie z instrukcjami robiłem dokładnie to co jest tam napisane przegrałem te pliki na płytkę CD wkładam do konsoli i nic więc usunołem wszystkie piosenki z mojej mp3 i przeniosłem folder na mp3 i również NIC:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
    Czy ja mam takiego pecha czy może w mojej konsoli czegoś brakuje chcę podkreślić że ja mam wersję premium z 11-09-2008r jest konsola nowa NIE PRZERABIANA 60 gb HDD i co najważniejsze NIE MAM XLIVE i nie będę go miał bardzo bardzo długo czy na taiej konsoli da się wgrać aktualizację czy nie ?????????????proszę pomóżcie :confused::confused::confused::confused::confused::confused:
    pozdro!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. michal86ole

    michal86ole Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
    Jak włożyłeś płytę z NXE lub MP3 to zresetowałeś konsole?
     
  4. artur16_1991

    artur16_1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Myszków
    Tak zgodnie z instrukcją

    strasznie mi zależy na tej aktualizacji ponieważ można wgrywać gry na HDD i chcę się dowiedzieć czy moja konsola z wymienionymi wcześniej rzeczami ma szansę na aktualizację niech mi ktoś pomoże bardzo bardzo proszę !!!!!!!!!!!!!:(:(:(:(:(:(:(

    //używaj Edytuj/obcy33
     
  5. Bangog

    Bangog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pokaż screen ze struktura katalogow jaką zrobiłeś na CD. Bo prawdopodobnie coś źle nagrywasz
     
  6. tomasz0992

    tomasz0992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    częstochowa
    Jeśli wgrywasz dashboard nie moze on byc w folderze lub podfolderze, zgraj sam plik wykonawczy na mp4 lub cd.. / jesli to nie dziala pokaz screena jak to zrobiles to postaram sie pomóc.

    pozdro
     
  7. falcon1984

    falcon1984 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    237
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    1. Musisz ściągnięty plik zip rozpakować, powstanie katalog w stylu $SystemUpdate... i w nim jakieś pliki.

    2. Kopiujesz katalog z jego zawartością do katalogu głównego CD albo pendrive

    3. Opalasz kosnole z CD lub pendrive podpiętym

    4. Jak zapyta czy zrobic Update to dajesz YES

    Enjoy :)
     
  8. hydro

    hydro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wasilków
    nagralem na cd tak jak napisales na plyte cd -rw i po wlozeniu plyty nic sie nie dzieje czy to przez plyte cd rw? natomiast jak wlaczylem gre z tego roku Leisure Suit Larry: Box Office Bust to pojawilo mi sie czy chcem zainstalowac aktualizacje (128 mega chyba) a w konsoli mam wgrane nxe bez avatarow,dalem ze chcem to wyskoczyl blad ze nie moze zainstalowac (w pamieci konsoli tak jakby zainstalalowalo bo malo miejsca zostalo ale usunelem ja skoro zle zainstalowalo)
     
  9. falcon1984

    falcon1984 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    237
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nagraj na płytę DVD + to powinno ruszyć. Z CD chyba nie ruszy...

    A Larry to gra z wave3, więc jeśli masz starszego ixtreme niż 1.51 to ci nie ruszy. Trzeba sflashowac napęd do 1.51 albo przerobić obraz gry do wave2
     
  10. artur16_1991

    artur16_1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Myszków
    Dzięki wam wszystkim udało mi się wgrać NXE do konsoli
    ale teraz mam nowy problem z 4 płytą lost odyssey ona w ogóle mi nie działa nawet nie chce się zainstalować co robić wyskakuje chory błąd o treści ''wyczyść płytę suchą ściereczką i ponownie włącz konsolę" lub w ogóle nie chce jej odczytać a płytka jest nowa i krystalicznie czysta. Boże jak ktoś wie jak mi pomóc to proszę nie wiem czy to przez napęd czy przez tą płytkę dodam jeszcze że konsole mam nową z września 2008r 20 gb.dodam również że z żadną grom mi się tak nie robi chciałem sprawdzić że to wina płyty więc kupiłem jeszcze jedną lost odyssey i jak na złość 4 dvd z tej nowej również mi nie działa proszę pomóżcie BO STRASZNIE MI ZALERZY NA TEJ GRZE z góry dziękuje
     
Wczytywanie...

Poleć forum