1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mam problem z licencją xbox live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kondziopolska, Maj 7, 2014.

  1. Kondziopolska

    Kondziopolska Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zakupiłem gierke na aledrogo i miałem przenieść licencję ale zrobiłem to źle tzn przeniosłem licencję nie z tego profilu \ którego to miałem zrobić i jak się jorgnolem to teraz nie mogę zrobić nic tj. wyskakuje mi komunikat że licencję moge przenieść dopiero za tydzień... co robić?? najlepiej krok po kroku bom zielony Thx
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. player50006

    player50006 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Jak możesz przenieść grę nie z tego profilu ?!
    Przenosisz licencje przenosi się gra.
    Jak jej nie pobrałeś to wchodzisz w Historie Pobrań .
     
  4. Kondziopolska

    Kondziopolska Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po kolei: zakupiłem fife14-dostałem maila z mailem jaki mam wpisać i hasłem +instrukcja o właśnie ta:1.Zaloguj się na konsoli do usługi Xbox LIVE przy pomocy danych... i dalej że przenieść licencje itd. ...
    A ja zrobiłem tak że przeniosłem licencję nie z tego konta "roboczego które dostałęm od sprzedawcy tylko z tego na którym aktualnie byłem i kiszka.. bo teraz chcąc zrobić to jak należy mam komunikat że: <LICENCJA Z KOSOLI PRZENIESIONO W DNIU 2014/01/15 ABY PRZENIEŚĆ JE PONOWNIE NALEŻY POCZEKAĆ DO 2014/05/16. i tak włąśnie toi wygląda.
     
  5. GMSW

    GMSW Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2014
    Posty:
    95
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Popros sprzedawcę o chwilę czasu i wytłumaczy mu całą sprawę

    Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
     
  6. warone

    warone Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    1399
    Polubienia:
    324
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Belgia
    Pograj na włączonym 2 profilu a za tydzień przenieś licencje .
     
  7. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2722
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Sprzedawca zmieni dane i po grze tak to robią jak sprzedają w taki sposób gierki z reguły masz 24h i koniec no ale poprosić możesz najwyżej odmówi.
     
    1 osoba to lubi.
  8. Kondziopolska

    Kondziopolska Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie tak zrobiłem, wysłałem mu maila z treścią co narozrabiałem i czekam, grać na jego koncie nie chcę bo musiałbym pozmieniać hasła itp. a on wyraźnie sobie to zastrzegł. Tylko dziwi mnie jedno że po błędnym przeniesieniu licencji z jakiegoś tam mojego konta nie mogę przenosić już innego konta dopiero po jakimś czasie..., czyli wychodzi na to że jak zakupie kilka gier to z każdą muszę czekać po kilka tyg. zanim pogram??
     
Wczytywanie...

Poleć forum