1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mam problem z padem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jimbeam., Grudzień 10, 2011.

  1. jimbeam.

    jimbeam. Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam serdecznie,
    Jakieś 3 dni jestem szczęśliwym posiadaczem XBOX'a 360 slim i mam problem z drugim padem.
    Otóż w zestawie otrzymałem pada i z nim wszystko jest w porządku, problem jest z drugim którego kupiłem wcześniej do komputera. Jest to oryginalny pad XBOX 360 dla windows i nie łączy mi on z konsolą. Czy zna ktoś może rozwiązanie tego problemu ? Proszę o pomoc :).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KLAIN

    KLAIN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2010
    Posty:
    133
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zamość (okolice)
    prubowales synchronizowac kilkukrotnie z konsola?? nie spytam czy wiesz jak to sie robi bo pewnie wiesz ale nie piszesz ze to nie dziala i ze probowales :)
     
  4. jimbeam.

    jimbeam. Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak próbowałem, podłączałem nadajnik ( ten który mam do komputera by chodził pad ) ale to sprawiało, że żaden pad nie chodził, kiedy wciskałem ten przycisk na tyle pada ( chyba to jest synchronizacja ) światełka tylko paliły się w kółko i pad nie chodził :|
     
  5. jimbeam.

    jimbeam. Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problem rozwiązany, wystarczyło przycisnąć również przycisk na przodzie konsoli i ten na padzie, wcześniej nie pomyślałem o tym by zrobić coś z konsolą.. ja głupi... dzieki wielkie :)
     
  6. KLAIN

    KLAIN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2010
    Posty:
    133
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zamość (okolice)
    w konsoli tez jest taki przycisk , kliknij w konsoli i w padzie. przystawki od pc nie podlaczaj , xbox moze miec 4 pady podlaczone jednoczesnie.
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Musisz nacisnąć przycisk na konsoli ten nad USB z przodu i później ten okrągły mały na padzie i powinny się synchronizować
     
Wczytywanie...

Poleć forum