1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mam Problem z podlaczeniem do xbox live (tak wiem ze jest pelno tematow na ten temat)

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez kasztanek9994, Grudzień 4, 2008.

  1. kasztanek9994

    kasztanek9994 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tm
    ciag dalszy tematu : ale nie moge znalesc ) ...

    Więc tak ... mam internet radiowy , karte sieciowa RTL8139D
    [​IMG]
    [​IMG]
    oraz kabel ethernet :p i jak by ktos mugl mi dokladnie wytłumaczyc jak to podlaczyc to bym byl bardzo wdzieczny . Aha i poiwedzcie mi jeszcze jak juz mi sie uda wogule podlaczyc :p to jaki region wybrac ;] :confused:
    Ps: tak wiem jestem ciemny z gory wielkie "THX"



    Xbox 360 elite | Monitor LG 17 | Panasonic CD STEREO SYSTEM SA-PM17

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. przemek115

    przemek115 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale chcesz miec internet na xboxe i na pc jednoczesnie.Czy bedziesz sobie przenosił kabel z xbox do pc i tak w kółko.
     
  4. kasztanek9994

    kasztanek9994 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tm
    no najlepiej zeby byl na pc i na xbox :p ....
     
  5. przemek115

    przemek115 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Najlepiej idz do typa u ktorego masz radiowke bo jak chcesz podłączyc dodatkowego kompa u siebie w domu musisz dopłacac 5-10zł tak jest u mnie moze z iboxem podobnie.WEz od niego wszystkie dane i aders ip i dns wpisz recznie nie automatycznie.
     
  6. kasztanek9994

    kasztanek9994 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tm
    aha rozumiem ... noi mam ten adres itp ...i co potem przez karte sieciowa i kabelek do karty i do xbox i w ustawienia sieci ... i recznie ustawic adres ip itd ?


    Ps. ale ogulem wielkie thx ... ;p
     
  7. kasztanek9994

    kasztanek9994 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tm
    no a jak bym chcial np tak kabelek zmieniac ze do xbox'a i do pc to by to cos zmienilo ... ?
    PS. prosze o szybka odpowiec ;... ;p
     
  8. wieziolek

    wieziolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    najlepiej przez wi-fi !
     
Wczytywanie...

Poleć forum