1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mam problem ...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ScorcherSlayer, Styczeń 6, 2011.

  1. ScorcherSlayer

    ScorcherSlayer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ostanio pożyczyłem sobie od kolegi gre Far Cry 2. Wkładam ją do napędu, włącza się ale po chwili wyskakuje informacja o tym abym przeczyścił płytę miekką ściereczką. Robie to co mi kosola każe. OK. Działa. 5 min później wyskakuje ten sam komunikat . Po pierwsze płyta jest praktycznie nowa, prawie żadnych rysek . Potem jeszcze wyskoczył mi komunikat abym włożył płytę do konsoli Xbox 360 ( co jest jeszcze dziwniejsze ) . Inne gry mi chodzą, z tą mam problem. Co powinienem zrobić ? Przeczyścić płytę ? Czy to z konsolą jest problem ? Naprawdę prosze o pomoc .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    może płyta firmy "krzak" i dlatego :)
     
  4. dav10

    dav10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gliwice
    jaki masz firmware napędu? Może masz niższy firmware niż jest wymagany do gry.
     
  5. ScorcherSlayer

    ScorcherSlayer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gra jest oryginalna. Co prawda mam przerobiony napęd ale ne mam pojęca jakiego mam iExterema .
     
  6. ScorcherSlayer

    ScorcherSlayer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A mam jeszcze pomysł żeby sprzedać moja Xboxa i slima kupić. Myślicie, że to dobry pomysł ? Dodam, że mój X jest z 2006, przerobiony, świeżo po naprawie w profesjonalnym zakładzie, z padem . Myślicie że to dobry pomysł ?
     
  7. GrooBass

    GrooBass Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolne Miasto Gdańsk
    Zmiana Dasha może być przyczyną.
     
  8. [5]Uck.

    [5]Uck. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Też tak miałem kiedy przekrzywiłem Xboxa, gra mi się zacieła i po chwili wyskoczył ten komunikat co u Ciebie. Sprawdź czy płyta jest bez rysy.
     
  9. ScorcherSlayer

    ScorcherSlayer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    płytka jest czyściutka. Ma normalne ślady użytkownia tj. małe ryski może ze dwie widoczne pod słońcem naprawde małe. A Xbox cały czas stoi w pionie nigdy go nie ruszałem jeszcze. A nawet nie moge zainstalować tej gry na dysku .
     
  10. kempes

    kempes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ten sam problem lecz z inna gra inne gry działają więc nei wiem o co kaman nawet nowsze od niej gry działaja
     
  11. ScorcherSlayer

    ScorcherSlayer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kempes
    To jest właśnie mój problem. Far Cry 2 jest z 2008 a grałem na dużo bardziej porysownaej płycie w Fife 10 na dodatek piracie i wszystko działało OK. Nie wiem co robić .
     
Wczytywanie...

Poleć forum