1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mam problema!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zwoolf, Styczeń 19, 2010.

  1. zwoolf

    zwoolf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    pewnego czasu założyłem konto na xbox live podając tylko niektóre dane przy rejestracji dziś skończyło mi konto Gold zmieniło się na Silver kupiłem prepaid
    co na 1 miecha zmienia konto z silver na gold i mam taki problem wpisuje 25cyfrowy kod jest OK muszę się zalogować wpisuje email i hasło a tu podaj adres miasto i kod pocztowy podaje własne a tu się nie zgadza bo konsola jest na ustawiona regionalnie na wielka brytanie a tam nie znam jakie moga byc adresy prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheSonyMix

    TheSonyMix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Hove (UK)
    W Polsce nie jest dostępna usługa Xbox live.
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Wpisz np green street 18 i po problemie. Kod pocztowy to sam Cię nakieruje a ty wstukasz obojętnie jakie cyfry.
     
  5. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Znajdż w google adres jakiegoś hotelu w Anglii i wpisz jego adres i kod pocztowy i po kłopocie .


    @TheSonyMix "W Polsce nie jest dostępna usługa Xbox live. " długo myślałeś nad tą odpowiedzią ?
     
  6. zwoolf

    zwoolf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no wiem ale polaki graja doładowuja konto i graja chce tylko jakie dane mam wpisac zebym mog przejsc dalej
     
  7. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    Ja polecam adres Polskiej Ambasady w Londynie ;] (mają tam tych xbox'ów co nie miara ;D )
     
  8. zwoolf

    zwoolf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    londyn na jakim województwie ?
     
  9. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    google.pl takie to trudne!! . link: Ambasada RP w Londynie
     
  10. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    google.pl radze poszukać nie boli :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum