1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mam przeróbke 1.61 i napend Hitachi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kubus2009, Kwiecień 6, 2010.

  1. kubus2009

    kubus2009 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Malbork
    Mam przeróbke 1.61 i napend Hitachi i nie działają mi gry proszę o pomoc

    Mam przeróbkę 1.61 i napęd Hitachi działają mi tylko dwie gry co mam zrobic a u kumpla działają wszystkie plis Help
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    1. Weź korepetycje z języka Polskiego.
    2. Opisz dokładnie problem, co się dzieje, jaki komunikat wyskakuje itp.
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie możesz mieć napędu hitachi i ixtreme 1.61. Więc zastanów się raz jeszcze co masz czego nie masz
     
  5. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Dla napędu Hitachi nie ma 1.61 tylko maksymalnie 1.51 i napęd ten powinien odpalić każdą grę . Więc albo masz inną przeróbkę albo inny napęd ...
     
  6. qruczek

    qruczek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam znajomy ma naped hitachi, lepiej sie znacie wiec pewnie przerobka jest 1,51...ja mam 1,6 i musze zmieniac wavy w nowszych gierkach, sposrod moich okolo 20 gier, starszych i nowszych( ze zmiana wave) chodza mu tylko dwie nfs shift i dante....pytanie brzmi czy to wina przerobki czy raczej cos z napedem, bo np. dante odpala tak za czwartym razem, nfs tez nie zawsze odrazu. dzieki z gory mam nadzieje ze w miare zrozumiale opisalem problem....
     
  7. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Jeśli znajomy ma 1.51 i napęd hitachi to powinny odpalić wszystkie gry . Jeśli tak nie jest to albo ma inny napęd albo laserowi w konsoli przydałoby się gruntowne czyszczenie i kalibracja . W ostateczności wymiana napędu .
     
  8. qruczek

    qruczek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki bardzo tak wlasnie mi sie wydawalo, ale chcialem zeby jeszcze ktos potwierdzil moja opinie...jeszcze raz dzieki
     
  9. kubus2009

    kubus2009 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Malbork
    Dziękuje wam wszystkim za pomoc :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum