1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

mam pytaanko:p

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dzokej, Listopad 19, 2010.

  1. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    na xboxie sa tla np dzien czy noc. jak zdobyc inne tla?? jest na to jakis sposob??? z gory thx:D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Cin

    Cin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    Z reguły "tła" (lub tzw. "Tematy"/'Theme") są dostępne w dodatkach do gier na Xbox Live Marketplace.
    Poszukaj.
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  5. termit92

    termit92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    te tła nazywają się themy, mozna je kupic za microsoft pointsy lub znalezc darmowe i sciagnac z live'a
     
  6. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    no dobra ale XBL polskim nie ma takiego czegos jak Xbox Live Marketplace.
    wiec co trzeba zrobic????
     
  7. Cin

    Cin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    Jak to nie?
    Już jest. Od 10 listopada lol.
    Xbox Live Marketplace - Rynek Xbox Live.
     
  8. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    to albo ja cos zarobielm albo nie wiem co... zaraz zeby przesawic na XBL polska trzeba przestawic ustawienia regionalne odzyskanie taga i juz nie ??
     
  9. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Dajesz Game Marketplace i szukasz theme o ile dobrze pamietam :)
    Mozna tez theme wgrac przez pendrive,jest poradnik na forum.
     
  10. Cin

    Cin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    Nie.
    Pierwsze pytanie : Czy w ogóle posiadasz konto w usłudze Xbox Live?
    Drugie pytanie : Na jakim regionie jest twoje konto zapisane?

    Aby przenieść się na Polski Xbox Live, musisz zalogować się na stronę, wejść do informacji twojego konta (My Xbox, Mój Xbox), wybrać opcję Change Account Region/Zmień Region Konta, wybrać kraj do którego chcesz się migrować, postępować według wskazówek na ekranie i dopiero WTEDY będziesz korzystał z polskiego Xbox Live.
     
  11. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a jak nie chcesz placic ani nic to poprostu sciagasz sobie jakas tapete wrzucasz na pendrive np. i pozniej w xboxie biblioteka obrazow i chyba trzeba wtedy Y kliknac i bedzie ustaw jako tlo i ci sie sam motyw z taka tapeta zrobi...
     
  12. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    1 mam konto.
    2 mam zapisane na polski ale kiedys maielm 1konto(jamnik21) i tam zapisalem U.S.A i teraz mam 2 konto jamnik212 i tu nie wiem:D
     
  13. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    hhhhh... to moze mi ktos powie jak to sie robi aby polaczyc sie z xbl polski bo na pewno cos narobilem:D
     
  14. Cin

    Cin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    Czy oba konta są w usłudze Xbox Live? Bo z twojego poprzedniego posta może wynikać, że jedno z nich nie jest w ogóle w usłudze Xbox Live i dlatego myślałeś, że zmiana regionu w czymś pomoże.
    Zresztą to się i tak mija z celem co do Twojego problemu. Tobie jedynie chodzi o Theme (Temat). Tak jak poprzednicy powiedzieli - Theme'y znajdują się na Rynku. (Xbox Live Marketplace).

    *Uh .. Dobra.
    Najpierw zastanów się, które z kont chciałbyś NA PEWNO przenieść.
    Gdy już wiesz które - zaloguj się na xbox.com.
    Wybierz zakładkę Mój Xbox/My Xbox/ .... .
    Wybierz opcję Change Account Region/Zmień Region Konta/ .... .
    Wybierz kraj, do którego chcesz się migrować.
    Postępuj zgodnie z instrukcjami na ekranie. (wszystko zależy od jakiego kraju się przenosiłeś na początku [czyt. język])
    Po pewnej chwili, powinieneś mieć Polski Xbox Live.

    # Uważaj! Polski Rynek Xbox Live nie jest w pełni gotowy. Tzn. brakuje sporej części materiałów. Nie bądź kolejną "rozczarowaną" osobą, kiedy go ujrzysz. Nie chcesz, nie migruj.
     
  15. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    to bylo tak: miaelm 1 konto gralem se na nim wXBL U.S.A bo wtedy polskiego nie bylo. kiedy przyszedl 10 listopda chcialem sie przeniesc na polski XBL poslugiwalem sie zgodnie z insukcji na stronie xbox.pl ale cos mi nie wyszlo wiec zalozyelm 2 konto ale tym razem zmieniel mna polskie ustawienia. i przez ten caly czas gram na 2 konicie. (jesli cos nie rozumiecie to piszcie):)
    P.S od tej chwieli mam tylko rynek gier
     
  16. Cin

    Cin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    A drugie konto też jest w usłudze, tak?
    Czy oprócz Rynku, masz jeszcze inne zakładki? Jeśli tak, to jakie?
     
  17. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    dobra juz se z zakladka nie poradzilem;p jak wpisuje xbox,xom ty mi wychodzi polska strona i mam probelm;p sory za utrudnienia.
    i oby dwa sa w usludze
     
  18. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    dobra mam tak o:
    w centrum uwagi
    rynek uslig dla gier
    moi znajomi
    inside xbox
     
  19. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    dobra jakos se dalem rade ale jeszcze jeden probelm kiedy chce zeminic region to pisze ze migracja nie jest obslugiwana dla nie pelnoletnich co zrobic??
     
  20. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
  21. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Odświeża się co 24H - Przypuszczam, że zaraz padnie ostrzeżenie dla Ciebie.
    Ustawiona jest blokada rodzicielska - coś w ten deseń. Nie pamiętam jak to szło zmienić.
     

Poleć forum