1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mam pytanie jak nagrać grę ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Black69, Luty 5, 2011.

  1. Black69

    Black69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    Mam pytanko jak nagrać gre bo ściągam Test Drive Unlimited 2 XBOX360-CCCLX [Region-Free/Racing/2011] i chciałbym sobie ją potem nagrać pytanie jak ??
    Mam Xbox przeróbka iXTREME 1.6 i teraz pytanie jak ściągne to czema coś robic czy wystarczy nagrać ImgBurn ??? Pomocy
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Musisz spatchowac na wave 3 lub uzyc activate iso.
     
  4. Black69

    Black69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    jaki program do tego??
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    360 waves patcher.
     
  6. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Ja sie podepne aby nie zakladac nowego tematu,mam problem z FAble III,sciagnelem wczoraj,nagralem na plyte i grze widzi,ale potem konsola sie zawiesza,probowalem nagrywac normalnie IMG BURNEM oraz ABGX i CLONE CD ale nic(tym drugim sposobem w ogole nie widzi gry),jak to nagrac aby dzialalo.
    Mam najnowsza przerobke,ale jaki naped to wam nie powiem,pamietam tyle ze nie mialem sciagac gier na LT+.
     
  7. RevoCent

    RevoCent Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz
    Black69, Tutaj masz poradnik jak nagrać grę na płytę.
     
  8. Black69

    Black69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    czyli ma być wave 3 tak ??
     
  9. Black69

    Black69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    bo parę dni temu nagrałem NFS Hot P. na wave 3 i mi nie ruszyło
     
  10. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Ja mialem wczoraj sciagnietego tego samego TDU2 i nagralem normalnie tzn.
    Jak rozpakowalem archiwa mialem dwa pliki TDU2.iso oraz TDU2.dvd.
    Odpalilem IMG BURN,ustawilem predkosc na 1x i wybralem ten plik TDU2.dvd,nagralo sie bez problemu,
    Zadnym ABGX nie przerabialem,ani nic podobnego nie robilem.
     
  11. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nowy NFS ma AP 2.5. Nie ruszy u ciebie. Musialbys miec LT+.
     
  12. Black69

    Black69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    aha to szkoda ale tdu 2 ruszy ??
     
  13. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    A probowales samym IMG burnem,bez zadnych kombinacji ?
     
  14. Black69

    Black69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    ale co nfs nagrałe i wave 3 i bez kombinacj jak ściągłem prosto i tez nie chodzi
     
  15. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    NFS : HP , AC:B ( Fable III jak masz dasha z kinect ) po najnowszej aktualizacji dasha COD: BO , COD:MW2 i Halo Reach mają AP 2.5 i bez LT+ wam nie pójdą i nic nie czarujcie z grami AP 2.5 na wave 3 bo i tak wam nie odpali ( chyba że macie napęd Samsunga ). Co do gier z AP 2.5 i bez LT+ to już macie oflagowane konsole. TDU 2 normalnie spat**** jak masz 1.6 do abgx i powinno grać
     
  16. Black69

    Black69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    czyli jak nagram TDU 2 na wave 3 to narmalnie się uruchomi tak??
     
  17. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    No tak skoro nie ma AP 2.5 i wszystkie inne gry bez AP 2.5 też ci pójdą po sptatchowaniu na wave 3
     
  18. Black69

    Black69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
  19. Black69

    Black69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
  20. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Kolego a mozesz mi podpowiedziec jak mam nagrac fable III bo wlasnie tylko z ta gra mam problem.
    Assasin Cread II chodzi normalnie,TDU2 oraz PES 11 tez,pierwsza gra z ktora napotkalem problem to Fable.
     
  21. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Napisal Ci !
    Ludzie z wami sie nie da rozmawiac, ktos ci cos mowi, a ty o to samo sie pozniej pytasz.

    Nie odpalisz Fable 3 bez LT+.
     
Wczytywanie...

Poleć forum