1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mam pytanie w sprawie podłączenia pad'a od Xbox'a do PC

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Stalkerr, Sierpień 26, 2013.

  1. Stalkerr

    Stalkerr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kryniuk

    Kryniuk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    284
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skierniewice
    Nie, to tylko ladowarka tak jak jest napisane w tytule, mozesz podlaczyc go do PC ale tylko po to aby sie ladowal.

    Wyslano z mojej Toshiby AC100. :)
     
    1 osoba to lubi.
  4. Stalkerr

    Stalkerr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Szkoda :/ a miałem nadzieje sobie pograć w coś na padzie.
     
  5. Kryniuk

    Kryniuk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    284
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skierniewice
    Tylko na odbiorniku od microsoftu dasz rade to zrobic.
    Jesli ci pomoglem daj pomogl lub lubie, to motywuje mnie do dalszej pracy.

    Wyslano z mojej Toshiby AC100. :)
     
    1 osoba to lubi.
  6. Bzyku_PL

    Bzyku_PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2013
    Posty:
    169
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Rzeszów, Poland
    Można też wykonac taki odbiornik ;)
    Koszt 10-15 zł :)

    Nie wygląda to łądnie ale działa :) Robione z 4-5 lat temu ;)

    [​IMG]
     
  7. Stalkerr

    Stalkerr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. Kryniuk

    Kryniuk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    284
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skierniewice
    Bzyku coraz bardziej mi imponujesz ;)
    A co do estetyki to mozna schowac to naprzyklad w jakies glupie pudeleczko obwinac tasma i bedzie sie chyba troszke lepiej prezentowac.
    Wyslano z mojej Toshiby AC100. :)
     
  9. pumkq

    pumkq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
  10. Bzyku_PL

    Bzyku_PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2013
    Posty:
    169
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Rzeszów, Poland
    Jest gdzieś jakiś poradnik :p
    Najważniejsza sprawa to zrobić synchronizację. Samo podłączenie modułu RF do USB to nic innego jak przylutowanie 4 przewodów
    Aby była synchronizacja pada z modułem trzeba zaprogramować i wlutować specjalny układ :)

    To wtedy nie miało wyglądać a działać. Teraz leży i się kurzy ale satysfakcja jest;)
     
  11. Kryniuk

    Kryniuk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    284
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skierniewice
  12. Steve Majster

    Steve Majster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2013
    Posty:
    46
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Koło
    Ja polecam przejściówkę od Microsoftu ale jest niestety troszkę droga, bo wiadomo, że oryginał się ceni.
    Więc jeśli nie chcesz wydawać pieniędzy na oryginał kup sobie jakąś podróbkę na allegro i zapłacisz 50 % mniej.
     
  13. Jacek CK

    Jacek CK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  14. Stalkerr

    Stalkerr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra chłopaki, dzięki za pomoc, ja osobiście uważam temat za zakończony. Jeszcze raz dzięki za pomoc :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum