1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mam pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ziko, Lipiec 9, 2010.

  1. ziko

    ziko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubań
    Czy da się podłączyć zwykły dysk( taki przenośny np. ten. ZEWNĘTRZNY DYSK 80GB USB 2.0 SATA 2,5" Nowy! (1116429882) - Aukcje internetowe Allegro podłączyć do xboxa 360 i instalowac gry jak tak prosze o linki i jakies konkrety jak to zrobic z górt dzieki!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. p4shok

    p4shok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skątowni
  4. ziko

    ziko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubań
    p4skok ten poradnik trochę skomplikowany!
     
  5. p4shok

    p4shok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skątowni
    No ale tylko takie dyski możesz podpiąć pod xboxa. Poproś kogoś bardziej obeznanego aby przeprowadził całą operacje za Ciebie, oczywiście na dysku WD z serii BEVS itd.

    Albo dołóż trochę i kup 120GB od razu w obudowie MS.
     
  6. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    Akurat na takim dysku podłączanym przez USB można ale wykorzystuje tylko 16 GB. Najlepiej kupić Oryginalny lub WD Scorpio i wpiąć do obudowy lub kabelkiem podpiąć.
     
  7. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    Ten poradnik jak przystosować dyski WD do pracy z xboxem to jest trochę już nie aktualny. Teraz to program sam robi za Ciebie partycję. Wykonujesz tą część w dos tylko.

    Najbardziej opłacalne to jest kupić dysk WD i do tego obudowę na dysk do xboxa taniej wyjdzie niż dysk w obudowie gotowy już.
     
  8. Lionix

    Lionix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    a jak podłączyć dysk (jakikolwiek, bo i tak muszę kupić) tylko nie 20 megabajtów tylko tak z 500 GB?
    I żeby nie lutować xboxa bo nie przerabiam go...
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nie da sie. Jeslio chcesz go wlozyc do obudowy dysku xboxa to i tak konsola bedzie widziec tylko 250GB pod warunkiem ze to dysk WD. A jak podlaczysz przez USB to max 16GB z niego wezmie.

    Chyba ze masz jtaga wtedy podlaczasz dowolny dysk i korzystasz z calej pojemnosci.
     
  10. Hakon

    Hakon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Włocławek
    kup pendrive 16 gb i bedzie luz
     
  11. Poncky14

    Poncky14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A ja mam pytanie czy przeczytałeś regulamin zakładania nowych tematów ??
     
Wczytywanie...

Poleć forum