1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mam pytanko o dysk twardy przenośny na usb

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Black69, Luty 16, 2011.

  1. Black69

    Black69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    Czy jak bym kupił dysk twardy na USB przenośny to jak go podłącze do xboxa arcade to moge na nim zainstalować gry na dysku zewnętrzny
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Niko

    Niko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Jarocin
    tak... ale xbox będzie widział max 16gb o ile się nie mylę...
     
  4. bogdan6120

    bogdan6120 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak.Chyba że masz jtag wtedy wykorzystasz cały dysk.
     
  5. lozo55

    lozo55 Użytkownik Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    259
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sulecin, Poland
    ewentualnie 2dyski po 16 i masz 2x16=32 gb
     
  6. piotrek95pl

    piotrek95pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    dysk przenosny konsola widzi tylko do 16 gb
     
  7. Black69

    Black69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    czyli jak kupie taki 500 Gb to nie będzie go widać?
     
  8. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    czy tak ciezko czytac ze zrozumieniem ? bylo juz na forum 1000 razy.Xbox obsluguje tylko 2x 16gb pamieci zewnetrznej wiec twoj dysk bedzie wykorzystywal tylko 16gb no chyba ze masz JTAG(specjalna przerobka)
     
  9. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Sorry ze sie wtrace,ale po czym poznac ze mam tego Jtaga ?
     
  10. bartoszKSSG

    bartoszKSSG Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    253
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    66-400
  11. Black69

    Black69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
  12. bojesieludzi

    bojesieludzi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Po tym że jak podłaczysz się do live od razu dostaniesz bana :)
     
  13. Black69

    Black69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    hehe
     
Wczytywanie...

Poleć forum