1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mam pytanko o przerobienie konsoli

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pepe201, Listopad 10, 2010.

  1. pepe201

    pepe201 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    chodzi mi o to, ze mam przerobke ixtream 1.6 , wymieniealem ostatnio naped bo mi padl i pan w serwisie powiedzial ze moze mi wgrac jakas przerobke LT 1.2. chodzi mi o to czy gry przerobione na te przerobke 1.6 pojda na tym firmware 1.2 czy nie pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Tak będą działać. LT omija zabezpieczenia płyty.
     
  4. pepe201

    pepe201 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Bardzo dziekuje seth -=SETH=-
     
  5. pepe201

    pepe201 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jeszcze mam pytanko czy jak podepne sie do tego xboxlive na tym LT 1.2 zeby pobrac lkodeki div x to zlapie bana. pozdro
     
  6. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Tego nikt nie wie. Ale jeśli nie masz oflagowanej konsoli połączysz się z netem pobierzesz Dasch do Kineteka i nie odpalisz Fable 3 to nie powinieneś.
     
  7. quatron

    quatron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak bedziesz odpalal po to zeby tylko zrobic aktualizacje to nie dostaniesz bana ale nie graj!! Chyba ze na orginalach chociaz w sumie to tego nikt dokladnie nie wie jaka bedzie reakcja xbl. Wogole XBL jak juz sie rozkreci w polsce to bedzie musial sie dostosowac do panujacego prawa polskiego ktore pozwala na korzystanie z kopi zapasowych gier czy softu. Ale czy taki gigant jak m$ bedzie sie dostosowywal do tego to nikt nie wie.
     
  8. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Bana się dostaje za przerobiony soft w napędzie. Jeżeli konsola nie jest oflagowana nie dostaniesz bana. Na forum znajdziesz jak sprawdzić czy jest oflagowana.
     
  9. clumzy

    clumzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    199
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cosmo Canyon
    tak bylo do niedawna,teraz do konca nie wiadomo za co bedzie ban.
    z tego co mamy w info to znow bany beda za zle kopie gier tzn. combo zla kopia + nowy dash.
     
Wczytywanie...

Poleć forum