1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mam pytanko

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zwoolf, Czerwiec 19, 2010.

  1. zwoolf

    zwoolf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    posiadam Xbox 360 nie przerobionego gram w oryginalne gry
    i mam takie pytanko czy moge grac jakos w gry z xbox1
    czyli jak kupie gre na xbox to czy odpali mi ta gra na xbox 360
    i mam takie pytanie czy jak sciagne gre na xbox i nagram na płytkę to czy pujdzie mi ta gra na nieprzerobionym xbox 360
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ronnin

    ronnin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    co do pierwszego pytania to da się tylko musisz mieć emulator na dysku twardym konsolki ;p a drugie pytanie to nie wiem ale raczej tak :confused:
     
  4. patryk100x

    patryk100x Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    możesz grac w gry z starego Xbox'a
     
  5. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie jestem taki pewien bo wczoraj pożyczyłem od kumpla GTA VC i GTA III i żadna mi nie poszła.
     
  6. ronnin

    ronnin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jak napisałem w swoim poście wyżej trzeba mieć emulator!! :D
     
  7. Xenny

    Xenny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak, a do emulatora potrzebny jest dysk, lub pendrive (co do pena nie jestem pewny).
     
  8. zwoolf

    zwoolf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jaki ten emulator on jest darmowy dajcie linka
     
  9. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Mam dysk 120GB i najnowszego dsha ale gry nie chciało mi odpalić
     
  10. ronnin

    ronnin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    na stronie M$ możesz go znaleźć

    @EDIT

    Piotrek ELO wiesz co to jest emulator!?
     
  11. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    No wiem
     
  12. dmxpl51

    dmxpl51 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rawicz
    Co do pytania pierwsze do gry to można ale tak jak kolega wcześniej mówił potrzebny jest emulator>
    Co do drugie, to nie możesz grać nagranych przez siebie grach bez przerobienia.
     
  13. ronnin

    ronnin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    INSTALOWANIE EMULATORA
     
Wczytywanie...

Poleć forum