1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

mam taki tv i czy odpale

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DaMned, Czerwiec 21, 2011.

  1. DaMned

    DaMned Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zakladam juz 3 temat ale juz znam dane techniczne swojego tv

    Royallux 6399
    Dane techniczne:

    * Częstotliwość odświeżania obrazu 50 Hz
    * Przekątna obrazu 25 cali

    no i teraz moje pytanie czy ogarne jakos cod mw2 albo left 4 dead na tym tv nie mowie tu o boskiej grafice ale czy wogole cos zobacze .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zawsze cos zobaczysz. xboxa do tego podłączysz bezproblemowo.
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie tak bezproblemowo.

    Nie zagrasz w duza liczbe gier, poniewaz telewizor obsluguje max. 50Hz, a wiekszosc gier wymaga 60.

    W MW2 na 100% nie zagrasz na tym TV, bo gra wymaga 60Hz. L4D raczej dziala.

    Tutaj masz liste gier ktore rusza na tym TV: http://xboxforum.pl/gier-f12/lista-gier-na-50hz-81598.html
     
  5. DaMned

    DaMned Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak to nie zagram wogole ciemny obraz bede mial?
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Gra sie nie uruchomi. Bedzie rzadala 60Hz, a jak przestawisz to albo bedzie Ci skaka obrazl, albo przyjmie jakas jedna barwe.
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Podwojny, skaczacy, lub brak

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  8. DaMned

    DaMned Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Juz ci powiedzielismy. Jak chcesz to kupuj i sam sie przekonaj.
     
  10. DaMned

    DaMned Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jesli naprzyklad kupie monitor to na co mam zwrocic uwage i czy do 600 zl kupie jakis dobry monitor??
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jeszcze z 200-300 i kupisz tv 32cale

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  12. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    W tej cenie mozesz kupic LG W2253TQ.
    Dobry monitor.
    Mam takie dwa od roku i dzialaja bez problemu.

    Ale jak mozesz jeszcze dorzucic, to zrob to.
    Lepiej kupic TV 32", bo grac na 22"-24" nie jest zbyt wygodne.
     
  13. DaMned

    DaMned Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale ja chce cos porzadnego to lepiej jakis monotor panorame samsunga czy cos na co mam zwrocic uwage przy zakupie

    kontrast,hz,rozdzielczosc prosze o dokladne dane i bede szukal
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To podal ci monitor. Jesli chcesz szukac to.czytaj o monitorach w tym przedziale

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  15. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Na rodzaj matrycy. Dobrze by bylo zeby byla to matryca IPS.
    Problem w tym ze za 600zl nie dostaniesz monitora IPS HD.
    Najtansze zaczynaja sie od 700zl np; Dell U2311

    I moim zdaniem jest to nieoplacalne, gdyz do grania spokojnie wystarczy Ci matryca TN czyli ten monitor, ktory Ci podalem - LG W2253TQ
     
  16. DaMned

    DaMned Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a tak na marginesie to moj monitor ma 60 hz ale tez kineskopowy a jakbym chcial go podlaczyc do monitora to kabel vga a do dzwieku tez cos trzeba dokupywac?
     
  17. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Kupujesz kabel VGA i albo starczy ci kabla, zeby siegnac do glosnikow (watpie), albo kupujesz audio adapter.
     
Wczytywanie...

Poleć forum