1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mam xbox'a z Maximus Xtreme v1.7 jak flashować go ixtreme 1.4?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dukez, Czerwiec 4, 2008.

  1. dukez

    dukez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jak w temacie mam xbox'a premium z Maximus Xtreme v1.7(takiego już go kupiłem) jak flashować go ixtreme 1.4? Napęd w moim xbox'ie to Hitachi-LG 0078FK Proszę może ktoś pomoże bo nie wiem jak tego dokonać :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    Odp: Mam xbox'a z Maximus Xtreme v1.7 jak flashować go ixtreme 1.4?

    A masz zamiar grać ONLINE ?

    Jak nie wiesz jak to zrobić to daj sobie spokój ! Zapłać 30 zł i po problemie ;)
     
  4. dukez

    dukez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Mam xbox'a z Maximus Xtreme v1.7 jak flashować go ixtreme 1.4?

    Mam zamiar grać. I chciałbym zrobić to sam mam ogólne pojęcie. Oczywiście to że mam Maximus Xtreme v1.7 odczytałem sam bo koleś co to sprzedawał nie wiedział nawet że jest przerobiona. Zakupiłem nawet kontroler sata VIA VT6421A. Wiec jak masz jakiś pomysł Erno to napisz :)
     
  5. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Odp: Mam xbox'a z Maximus Xtreme v1.7 jak flashować go ixtreme 1.4?

    sciagnij ixtreme 1.4 i tam masz gotowe batche i po sprawie piszesz ze umiesz odczytac a nie umiesz flashowac?
     
  6. dukez

    dukez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Mam xbox'a z Maximus Xtreme v1.7 jak flashować go ixtreme 1.4?

    Więc mam iXtreme1.4_Hitachi_C4EVA_rev1 z xbins i ani RESTORE ani FLSHFIX mi w tym nie działa. Wiec nie wiem co robić. Dało by się w moim przypadku przeflashować to 360FW-Toolbox-46 albo czymś takim?
     
  7. Laska

    Laska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Mam xbox'a z Maximus Xtreme v1.7 jak flashować go ixtreme 1.4?

    Jak masz oryginalny klucz to przeflashuj na oryginalny a potem na iExtreme 1,41
     
  8. dukez

    dukez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Mam xbox'a z Maximus Xtreme v1.7 jak flashować go ixtreme 1.4?

    Właśnie nie mam oryginalnego klucza więc chyba lipa :(
     
  9. Laska

    Laska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Mam xbox'a z Maximus Xtreme v1.7 jak flashować go ixtreme 1.4?

    Nie jestem pewien ale jak nie masz oryginalnego klucza to chyba nie przeflashujesz. :/
     
  10. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Odp: Mam xbox'a z Maximus Xtreme v1.7 jak flashować go ixtreme 1.4?

    a w napedzie jest?
     
Wczytywanie...

Poleć forum