1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mapa Nukentown Zombies

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Roxer12, Grudzień 29, 2014.

  1. Roxer12

    Roxer12 Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam poprałem mapkę Nuketown Zombies do Black ops 2 , wsadziłem na dysk twardy przez pendrive i nie działa w czym możne być problem ?

    Alert Roxer12 Po pierwsze edytuj posty. Używaj polskich znaków. Mimo że na forum jest cenzura przekleństw to nie znaczy że musisz ich używać mimo gwiazdek,zastępuj urwy czymś innym bo długo nie pobalujesz na forum szybko punkty mogą się uzbierać//baton



    Halo jest ktoś na tym forum ? czekam na odp. już 3 godziny :mad::mad:
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 29, 2014
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    HALO ODŚWIEŻENIE ROBIMY PO 24H!

    A powiedz no duszyczko jakże Ty wgrałeś tę mapkę nieszczęsną? Posiadasz RGH? Czemu tak się spinasz?
     
  4. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    To jest forum a nie czat. Nikt nie musi odpowiadać na twoje zawołanie. Jeśli nie masz RGH to mapka raczej działać nie będzie.
     
  5. Roxer12

    Roxer12 Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Serio bez RGh/JTAG nie bnedzie działaci to ile kosztuje ta przerobka

    A jest może jakiś sposób żeby to wgrać i żeby działało ? A wgrałem przez horizona na pendrive i potem na dysk twardy :D I jeszcze jedno pytanko czy taki dodatek do gry np. Call of duty Black Ops 2 trzeba RGH/JTAG ?



    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj. Ortografia się kłania..

     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 29, 2014
  6. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Jaki dodatek ? Jeżeli nie masz przerobionej konsoli pod JTAG/RGH to nie wgrasz żadnego contetnu niewiadomego pochodzenia
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28096
    Polubienia:
    3214
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    120zł RGH.
    Bez RGH żaden niepodpisany kod nie będzie działać.
     
  8. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Z RGH nie masz xbox live tylko LiNK. Kup karte zdrapke i pobierz mapki z xbl
     
Wczytywanie...

Poleć forum