1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

mapy do cod 5

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez PLkubaPL, Styczeń 3, 2010.

  1. PLkubaPL

    PLkubaPL Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czy mogę jakoś wgrać nowe mapy do cod 5 (nazi zombies).Z PC na HDD od klocka.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Aras64

    Aras64 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2008
    Posty:
    248
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałcz
    Nie możesz, wszystkie DLC i tego typu pliki są podpinane pod konto nawet jeśli ściągniesz i wgrasz to nie będzie ci działać chyba, że osoba która ściągała użyczy ci swojego konta a na to raczej nikłe szanse. Jedyne wyjście to ściągnąć samemu za MP.
     
  4. PLkubaPL

    PLkubaPL Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ta jasne z ixtreme 1.6:)
     
  5. Aras64

    Aras64 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2008
    Posty:
    248
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałcz
    co z tego, że 1.6 nawet jak wyjdzie iXtreme 913.6 nie będzie można napisałem dlaczego wcześniej ale skoro "wiesz" swoje to poco pytasz??
     
  6. Knoper93

    Knoper93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    źle go zrozumiałeś, on się "boi" połączyć z xbox live bo ma przerobioną konsole
     
Wczytywanie...

Poleć forum