1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mapy do cod bo

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Silten, Luty 3, 2011.

  1. Silten

    Silten Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Suwałki
    Witam jak mam wkleić mapy do cod bo ściągałem je stad XBOX360 ISO i nie wiem jak teraz wrzucić je na xboxa prosze o pomoc.
    pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RSA

    RSA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    326
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak samo jak inne DLC, masz profil zmodyfikowany i dodatek, a jak to opisane na forum jest pieknie i pare razy przez kolegow.
     
  4. Silten

    Silten Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Suwałki
    Prosze o wyjansienie nie wiem pod jakim haslem szukac wiec juz pana wyżej prosze o nie udzielanie sie w tym temacie...
     
  5. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Wrzucasz za pomoca XTAF xplorer
     
  6. Silten

    Silten Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Suwałki
    na pendriva:)?
     
  7. ogonek97

    ogonek97 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    ale do jakiego folderu to trzeba wrzucić(oczywiście za pomocą XTAF) ??
     
  8. Silten

    Silten Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Suwałki
    na pendriva czy nie...
     
  9. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Nie, na płytę Blueray...
     
  10. Silten

    Silten Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Suwałki
    to niech ktos da jakis poradnik wrzucam na pendriva i nic
     
  11. ogonek97

    ogonek97 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    bo to trzeba do jakiegoś specjalnego folderu wkleić ale jak widać nikt nie chce się podzielić szczegółowymi informacjami ...
     
  12. haker10103

    haker10103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jarocin
    *wali glowa w mur*
    pisali Ci przeciez, ze na forum sa poradniki do tego...
     
  13. ogonek97

    ogonek97 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    jeżeli są to daj linka ....
     
  14. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  15. ogonek97

    ogonek97 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    a mógłbyś jeszcze napisać jak wgrać ściągnięty profil do xbox ??
     
  16. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Profile lecą do Content, a mapki do 0000000000000

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  17. ogonek97

    ogonek97 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    a co to jest te 2 okienko?? nic mi takiego nie wyskakiwało....
     
  18. haker10103

    haker10103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jarocin
    na screenach jest stara wersja, w ktorej tak wygladalo kopiowanie. troche bys glowa ruszyl, to sam bys sie domyslil.
     
  19. ogonek97

    ogonek97 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    gościu nie wszyscy wiedzą że są różne wersje programu...
     
Wczytywanie...

Poleć forum