1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Marvel VS Capcom 3 (błąd przy planszy Demon Village)

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez lord_seph, Luty 28, 2011.

  1. lord_seph

    lord_seph Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, kiedy gram w MVSC3 mam freeza w planszy demon village, obojętnie w jakim trybie (arcade, vs, training). Wywaliłem już 2 płytki na 2 różne wersje: Xbox360-TL i Complex (które niby miało już nie mieć tego buga). Wie ktoś jaka wersja na 100% tego buga nie ma? Czytałem na forach i w komentarzach pod różnymi wstawkami, że podobno nie zależy to tylko od wersji wstawki, ale i też od samej konsoli. Dodam, że zawsze wypalam clone-cd i paczuje do wave3 bo mam ix1.6. Zawsze mi wszystko działa bez problemu. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. obszan

    obszan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja ściągnąłem wstawkę z gamestorrents i wszystko działa bez problemu.
     
  4. edi7777

    edi7777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy przed wypaleniem tej gry też muszę coś zmieniać tak jak przy NFS Hot Pursuit? Może jest jakiś spis gier w których trzeba sprawdzać tym ABXem przed wypaleniem obraz? Bo szkoda mi znowu spalić 2 płyty żeby potem gdzieś doczytać o takiej pierdółce...
     
  5. Coud95

    Coud95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Błąd na planszy demon village ścina się na tej kopii którą ściągłeś na pirate bayu jest już normalna bez ściny
     
  6. edi7777

    edi7777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No a czy trzeba tą grę też patchować czy tam coś robić przed wypalaniem?
     
  7. lord_seph

    lord_seph Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Znalazłem rozwiązanie. Jeżeli wcześniej się odpaliło grę z tym błędem, to potem każda następna wersja będzie miała ten błąd. Aby to zniwelować należy usunąć grę z dysku, potem wyczyścić cache konsoli. Wtedy odpalić nową wersję i wszystko działa, to dlatego wersja complex, która na 100% nie ma tego buga nie działała. Po tym zabiegu wszystko śmiga jak należy. Nic nie trzeba patchować, ja tylko zmieniłem na wave 3 po ściągnięciu i wypaliłem. Należy tylko pamiętać o cache konsoli. Problem rozwiązany.
     
  8. edi7777

    edi7777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No ale po ściągnięciu jak mam LT+ to chyba nie muszę zmieniać na wave3 tylko po prostu wypalić i grać tak? Jest jakiś spis tych gier z AP 2.5?
     
  9. lord_seph

    lord_seph Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Było na wielu stronach już mnóstwo razy: MvsC3 nie ma ap 2.5. Nic nie patczujesz, nie czytałeś uważnie tematu. Musiałem zmieniać na Wave 3 bo mam IX. 1.6. Ty nic nie musisz oprócz usunięcia cache konsoli. Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum