1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mass effect 2 a xtreme 1.6

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tomekGreT, Luty 18, 2010.

  1. tomekGreT

    tomekGreT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    zeTgie
    Witam jest mozliwosc odpalenia mass effect 2 na xtreme 1.6??
    Jesli tak to jak to zrobic patchowac do wawe 3?? czy activate iso??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Lepiej nagrać activate.iso . Ale wygodniejsze jest paczowanie choć czasem taka spaczowana gra nie chce się uruchomić .
     
  4. tomekGreT

    tomekGreT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    zeTgie
    no tak ale jest mozliwosc patchowania wawe 6 na wawe 3??
    mozna prosic o jakiegos linka?
     
  5. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    360 waves patcher , poszukaj w google .
     
  6. tomekGreT

    tomekGreT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    zeTgie
    wszystko ok ale to jest patchowanie z wawe4 na wawe3 bedzie to dzialac z wawe 6 na wawe 3?
     
  7. bison616

    bison616 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    160
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    b-stok
    tak oczyiscie ze bedzie działać
     
  8. vonmlody

    vonmlody Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I co, udało się przerobić?

    Ja spróbowałem patcher nie rozpoznał rodzaju wave, ale i tak spaczowałem do wave 3 no i nie działa... Mam biały ekran i nic więcej...
     
Wczytywanie...

Poleć forum