1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mass Effect 2 i activate.iso

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez snah, Luty 14, 2010.

  1. snah

    snah Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam pytanie: jeżeli activate.iso działa jednorazowo (po wyjeciu gry, by pograć w inną trzeba znowu wkładać activate) to czy w czasie gry w Mass Effect 2 po komunikacie o włożeniu DVD 2 będę mógł wyłączyć grę, włożyć activate.iso, a potem DVD 2 i grać dalej? Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. cinek_zlo

    cinek_zlo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    Nie musisz na początku tylko wkładasz jak zaczynasz grę na disk 1 potem już nie musisz
     
  4. snah

    snah Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale w pewnym momencie będę musiał zmienić dysk. :p
     
  5. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    A czy zmieniając grę bez wyłączania konsoli musisz wkładać activate.iso? Odpowiedz sobie sam:p
     
  6. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    To ja mam nieco inne pytanie a nie bede zakladal tematu.
    Co jest na drugiej plycie ME2? Dalsze misje, bo w innej gierce byly dodatki [nie pamietam jakiej]
     
  7. kuchcikk

    kuchcikk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    na 1 i 2 dvd jest gra. Jakos w połowie gry następuje zmiany z 1 na 2 dvd( pod koniec gry spowrotem 2 dvd) ,wtedy wkładamy pierw activate iso i 2 dvd. Nie ma żadnego problemu.
     
  8. karolcia

    karolcia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam problem blad patchowania w abgx na 3rd wave czemu zawsze dzialalo az tu nagle lipa
     
Wczytywanie...

Poleć forum