1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mass effect 2-OBRAZ ISO-Pytania i Problemy

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez michalef, Styczeń 7, 2011.

  1. michalef

    michalef Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Prosze mi wytlumaczyc jak dziala mass effect 2 na xboxa 260 (ma 2 dvd i musze zgrac na 2 plytki) <------czy musze to zainstalowac
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Normalnie, wypalasz 2 płyty (powinny być 2 pliki iso) i po wypaleniu i włożeniu do napędu, gra będzie się zachowywać jak oryginał (będzie tak samo, jakbyś miał oryginalną wersję gry). Nie musisz instalować na dysk.
     
  4. michalef

    michalef Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    chwila ale ktora plyte wkladam .?
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Najpierw dvd 1 i w miare postepow gra prosi o wlozenie dvd 2 aby ukonczyc gre potrzebne sa obie plyty.
     
  6. michalef

    michalef Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale chodzi juz o rozgrywke?
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Najpierw grasz z jednej plyty potem konsola prosi o wlozenie drugiej i tyle .
     
Wczytywanie...

Poleć forum