1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mass Effect 2-- Problem z inportem postaci

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez DJDIDO88, Marzec 20, 2012.

  1. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    Witam!
    Mam taki problem, przeszedłem pierwszą część ME, dzisiaj odpalam 2, chcę zaimportować swoja postać (50 lvl).
    Wszystko idzie dobrze, postać wykrywa, wczytuję i jak już ma przejść do ekranu wyboru poziomu trudności itd. to wyskakuje komunikat: "Nastąpiła zmiana logowania. Wyloguj się z profilu gracza, aby kontynuować"
    I tak jest za każdym razem, pierwszą część ukończyłem i nie rozpoczynałem nowej gry tylko od razu sięgnąłem po 2.
    W czym tkwi problem?

    Gry są oryginalne, nowe.

    ----
    edit:
    problem rozwiązany,
    uruchomiłem jeszcze raz ME1 rozpocząłem nową karierę dotychczasową postacią, zrobiłem zapis zaraz po wylądowaniu na pierwsza planetę. Następnie uruchomiłem ME2 i postać z 50 lvl została poprawnie zaimportowana.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maciekzeus

    maciekzeus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zamość
    Właśnie głowiłem się jak pozbyć się tego samego problemu, aż znalazłem Twój wątek . Zaraz wypróbuje :)
     
  4. strutter

    strutter Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Szukałem i nie znalazłem nic podobnego do mojego pytania.
    Otóż zastanawiam się czy istnieje możliwość do pobrania z internetu zapisów gry z ME1 i ME2 na xboxa bądz pc tak aby przenieść je na pendrive lub czyms podobnym i zapisanie ich na stanie pamieci ?
    Miałem awarje i straciłem zapisy z dwóch poprzednich cześci, a chciałbym zaopatrzyć sie w ME3 a nie mam na tyle czasu aby ponownie przechodzić poprzednie odsłony tej serii
     
  5. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    Ponoć da się tak zrobić z tego co kiedyś czytałem

    Tchnięte z SGS GT-I9000
     
  6. strutter

    strutter Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A mógłbyś podać jakiegoś linka do instrukcji ? Albo skąd można pobrać zapisy z xboxa w sieci ;) ?
     
  7. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    Nie pamiętam: /

    Tchnięte z SGS GT-I9000
     
Wczytywanie...

Poleć forum