1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mass Effect 2- Problemy

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez wujekbill, Styczeń 30, 2010.

  1. wujekbill

    wujekbill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kruszwica
    Wypisujmy w tym temacie swoje problemy z Mass Effect 2.

    Może ja zacznę:

    Jak dodać do swojego squadu Krogana ? Wykonałem już tą misję, gdzie trzeba na tą jego planetę polecieć, ale nadal nie mam go w drużynie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. B0rsuK

    B0rsuK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tego co pamiętam to musisz zjechać windą na najniższy poziom i skręcić w lewo, tam trzeba otworzyć kapsułę w której go przynieśli na pokład.
     
  4. Wheelman

    Wheelman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Korzystajac z activate.iso nie ma zdanych problemow w czasie gdy trzeba zmienic plyte?
     
  5. Lord Ez_pot

    Lord Ez_pot Banned

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pawłowice
    Sam sprawdzałem jak jeszcze miałem 1.60 - jak się poprosi o płytę nr 2, włóż najpierw active.iso, poczekaj aż wyświetli ci się komunikat informujący o błędności płyty. Następnie włóż płytę nr 2 i wszystko bez problemy załapie :)
     
  6. tosh92

    tosh92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A Ja Mam Taki Fajny Problem Na Samym Poczatku Gry ;] chodzi o to ze gdy juz tam statek wybuchl oni mnie ozywiaja i gdy pokazuje wczytywanie to mi sie automatycznie zawiesza konsola ... jest mi ktos wstanie pomóc ? :D
     
  7. tosh92

    tosh92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    juz nie aktualne poszlo za 3 razem ^^
     
  8. Galba

    Galba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2008
    Posty:
    218
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam problem na ilium:( gdy wchodze w jakiś sklep np z bronią. konsola mi się wiesza:/ jakieś rady?
     
  9. stomil-olsztyn

    stomil-olsztyn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczytno/Olsztyn
    wgraj na dysk. albo najlepiej kup oryginał.
    jesli gra jest oryginalna odda ją na gwarancję to ci wymienią
     
  10. Galba

    Galba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2008
    Posty:
    218
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    no włąśnie mam na dysku oby 2 płyty
     
  11. miet

    miet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2008
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam problem z importem save'ow z Mass Effect 1. Otóż kiedy klikam w tę opcję wyskakuje zielony komunikat "Plik z misjami poprawny" (jakos tak), a pod nim w ramce "Nie znaleziono danych postaci". WTF ? Czemu nie mogę grać dalej swoim save'em ? Czy jest jakis problem w tym, ze grając w Mass Effect 1 nie zmienilem wyglądu i imienia bohatera (gralem na domsylnym) ? Przeglądałem savy z Mass Effecta 1 z poziomu konsoli i byly tam 3 pliki save gry i save profilu. Takze o co w tym chodzi ?
     
  12. MLODYpl

    MLODYpl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Amsterdam
    Mam problem z misją Akta: Skazaniec -> Odszukaj Jack
    Jestem przed wejsciem do czyśca (po raz drugi) i nie moge ze straznikiem zamienic slowa ani nic zrobić macie jakieś opcje ?
     
  13. amon1302

    amon1302 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam taki problem: kiedy chcę odwiedzić Cytadelę przy cut scence ( kiedy widzimy jak Normandia dokuje) konsola wywala komunikat: wyczyść płytę ściereczką lub uruchom konsole ponownie. za każdym razem to samo. O co kaman?
     
  14. jajosnack

    jajosnack Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    A próbowałeś nagrać płytkę drugi raz???

    Jak mi tak wyskoczyło mniej więcej pod koniec Fable 2 to nagrałem drugi raz i podziałało.
     
  15. kKuba0

    kKuba0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam problem przy misji dla Samanthy, gdy mam poderwać Morinth co trzeba wybierać w polskiej wersji ( dialogi )? Bo próbowałem chyba już wszystkiego i zawsze mnie zlewa. :/
     
  16. misiek8

    misiek8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2007
    Posty:
    734
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    In an ODST armor waiting to drop
    Jak to co trzeba wybierać w polskiej wersji?!To samo co w angielskiej.I w ME2 nie ma żadnej Samanthy-Samara co najwyżej.

    Samara podaje Ci profil psychologiczny swojej corki,wczesniej prowadziles sledztwo i powinienes wiedziec co Morinth preferuje,posluchaj audiopamietnika ostatniej ofiary i juz bedziesz wiedział,nawet w barze jest pewien gość co Ci o niej opowie.Chyba,że nie znamy angielskeigo no to coz...

    A niech strace...mam dobry dzień.

    Morinth interesuje sie muzyka i sztuka,artystami,lubi osoby zdecydowane i pewne siebie.Agresywne,ale kiedy to konieczne.Sprowokuj bojke z Turianinami,ale zeby oni zaatakowali Ciebie.Wtedy zagada do Ciebie.Mow o pdrozach,o kosmosie,o walce i zabijaniu.Nie o domu itp.Badz "macho".Wspominaj,ze lubisz zespoł...jakiś na "B"-jeden gość w barze szuka biletow na ich koncert,to ten Morinth lubi.
     
  17. tyra96

    tyra96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Błaszki
    Mam niekiedy ten sam problem w większości pomaga mi wciśniecie przycisku Xbox Guide to jest takie kółko logo xbox (zaraz przed wywaleniem z gry) i jak wciśniesz przeglądaj coś np Achievements i powinno przejść dalej. Niekiedy to nie działa

    Pomogłem kliknij Dziękuje
     
  18. ciajus

    ciajus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Szukałem odpowiedzi na swoje pytanie, ale nic nie znalazłem (od razu mówię, że potrafię korzystać z wyszukiwarki ;P ale spędziłem nad tym trochę czasu i nic). Mianowice pytanie do posiadaczy oryginalnych wersji Mass Effect 2 z polskim dubbingiem. Czy pomimo braku polskiego XBL dodatki dostępne w Sieci Cerberus działają z polską wersją gry i czy bez problemu można je ściągać? Oraz drugie pytanko, myślę nad kupnem używanej bo nówki jeszcze za drogie są, czy ktoś wie gdzie ewentualnie (jeśli sieć Cerberus w Polsce działa) można wykupić sam kod do SC??
     
  19. xanon21

    xanon21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam problem.Otóz gram w ME 2 na monitorze podłączonym kablem VGA do Xboxa 360.I otóz w grze sa na skrzyniach ,postaciach ząbkowate krawędzie nie ma gładkich.Czy to jest wina monitora czy eglemplarzu gry?Przy innych grach takiego problemu nie mam.
     
  20. tyra96

    tyra96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Błaszki
    Wydaje mi się że to kabel. Masz big ben, oryginalny czy zwykły (podróbkę)
     
  21. ciajus

    ciajus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Wracając do swojego wcześniejszego posta, wiem już jak wykupić dostęp do sieci Cerberus poprzez XBL, ale czy mógłby ktoś potwierdzić czy działa ona z polską wersją gry? Nie chcę się wkopać tak jak z Assasin Creed 2, gdzie dodatki do polskiej wersji nie działają.
     
Wczytywanie...

Poleć forum