1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mass effect 2 z polskimi napisami?

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez wujekbill, Styczeń 27, 2010.

  1. wujekbill

    wujekbill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kruszwica
    Myślę, że dział odpowiedni, bo to dotyczy modyfikacji pliku iso.

    Pamiętacie jeszcze akcje z Call of Juarez Więzy Krwi? Dodano wtedy napisy PL do angielskiej wersji tej gry przez zamianę plików odpowiadających za język w grze.
    Kod:
    http://www.youtube.com/watch?v=6hhUe74i6Go
    Czy nie można by w obrazie wersji ENG Mass Effect 2 podmienić plików odpowiadających za napisy, na pliki z wydania polskiego? Wtedy mielibyśmy świetne dialogi z polskimi napisami.
    Co o tym sądzicie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wiedzminsky

    wiedzminsky Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dokładnie podpisuje się pod pytaniem kolegi !!!
     
  4. mentes

    mentes Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Italy
    a w jaki sposób sobie to wyobrażacie,że tak spytam?
     
  5. wujekbill

    wujekbill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kruszwica
    Można podmienić w obrazie pliki z angielskimi napisami na te z polskimi. Tylko trzeba poczekać na polską wersję.
    Są pewnie na forum tacy, dla których to nie jest problemem.
     
  6. endriu1145

    endriu1145 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    167
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Możliwe, że do polskiej wersji została dodana także wersja ang ukryta tak jak jest w wersji polskiej na pc;) Możliwe , że wystarczy zmienić pare rzeczy i edzie tak, że będzie polska wersja dubb ang i napisy polskie.
     
  7. wujekbill

    wujekbill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kruszwica
    Trzeba wypakować iso i popatrzeć, ja niestety jeszcze nie mam.
     
  8. Milu

    Milu XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ja wiem skąd ;P
    Myślę, że SKAZA wypuści ISO z pełną polską wersją językową :) Wystarczy czekać...
     
  9. kuchcikk

    kuchcikk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    pewno 3 tygodnie po premierze....
     
  10. Partyzant

    Partyzant Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2008
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ozorków
    Ja dziękuję za dubbing PL, wolałbym aby dało się jakoś podmienić pliki i mieć angielską ścieżkę dźwiękową plus polskie napisy, tak jak to było w ME1, nie wiem kto wpadł na pomysł z rodzimym dubbingiem :/
     
  11. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Póki co dało się spolszczyć tylko Call of Juarez a tak to raczej niebardzo...
     
  12. Milu

    Milu XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ja wiem skąd ;P
    Wyszła POLSKA WERSJA językowa Mass Effect 2 na PC :) Wypadałoby ściągnąć i poszperać w plikach gry oraz ISO Mass Effect 2 na X360
     
  13. tosh92

    tosh92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ciekawe Kiedy Bedzie Na Ixa W PL :)
     
  14. yago13

    yago13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    246
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Według sklepu Ultima wersja polska na Xboxa ma być 29 w piątek
     
  15. MrSzewczyk

    MrSzewczyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    W Media Markt juz widzialem Mass Effect 2 po PL za 229 zł :)
     
  16. wujekbill

    wujekbill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kruszwica
    Ja mam na kompie pliki z polskimi napisami na PC, jakim programem można to przejrzeć? Może są one multiplatformowe jak te z CoJ: BiB. Wtedy wystarczyłoby tylko podmienić za pomocą XBOX Backup Creator.
     
  17. mietek909090

    mietek909090 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pewnie hexworkshop

    2 pliki z wersji pc są w iso xboxowym, ale trzeciego nie znalazłem trzeba będzie kombinować z wersją pl na xboxa
     
  18. xMaGiKx

    xMaGiKx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    3 plik jest na 2 plycie. Pozdro

    PS. Sama podmiana plików nic nie da, gra wam nie odpali.
     
  19. mietek909090

    mietek909090 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W przypadku gow2 znajdował się plik txt w którym były sumy kontrolne każdego pliku z obrazu. Po zmianach w plikach trzeba było wygenerować sumę kontrolną i wstawić ją do takiego pliku może w przypadku me2 jest podobnie.
     
  20. Sith[PL]

    Sith[PL] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2008
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tyle, że tutaj problemem pewnie będzie to, że gra ma 2 DVD... przynajmniej tak mi się zdaje.
     
  21. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    po co wy kombinujecie ?? 29 wychodzi na xboxa 360 Full PL więc po co kombinować ??
     
Wczytywanie...

Poleć forum