1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mass Effect 2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez drachu84, Styczeń 25, 2010.

  1. drachu84

    drachu84 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Prosze o pomoc!Jak nagrac Mass Effect 2 bo nie nagrywałem jeszcze gier na dwoch plytach.Prosze o wyrozumiałość!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Yetan

    Yetan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    250
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Najpierw nagrywasz obraz nr1, a później obraz nr2.
     
  4. drachu84

    drachu84 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyli potrzebuje obydwu plyt do grania ta druga to nie jest dodatek?
     
  5. ChicLetsBounce

    ChicLetsBounce Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1.Potrzebujesz 2 płyt.
    2.Mass Effect 2 jest na 2 płytach. Ta druga to nie dodatek.
     
  6. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Przecież jak już ściągnąłeś grę to pewnie pisze DVD 1 i DVD 2 więc domyśl się . X360 nie obsługuje BR tak można byłoby nagrać na 1 BR płycie nawet 5 DVD ....
     
  7. drachu84

    drachu84 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jeszcze jedno pytanie warto poczekac na wersje pl czy lepsza jest ta co sie ukazala!
     
  8. ChicLetsBounce

    ChicLetsBounce Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja bym poczekał. Mass Effect jest przepełniony dialogami, więc jeśli chcesz się lepiej wczuć w fabułę polecam czekać na PL.
     
  9. Paso_holik

    Paso_holik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja osobiście bym nie czekał na PL bo podobno ma być z dubbingiem a to w wykonaniu polaków raczej lipa, mam na myśli dubbing np. w Dragon Age
     
  10. matheok

    matheok Banned

    Dołączył:
    Październik 4, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wypalasz normalnie jak każdą płyte.
    W czasie gry w pewnym momencie wyświetli ci sie komunikat, aby włożyć płyte nr 2. Zaś pod koniec włożysz znów nr 1
     
  11. drachu84

    drachu84 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A czy da sie ja zgrac na dysk nie bedzie problemu?
     
  12. ChicLetsBounce

    ChicLetsBounce Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Raczej tak.
    Musisz spróbować.
     
  13. beboss

    beboss Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
    No właśnie, trzeba instalować na dysku?
     
  14. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie trzeba ale lepiej zainstalowac
     
  15. SeezSQ

    SeezSQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Silesia
    Kup sobie orginał, problem zniknie !
     
  16. matheok

    matheok Banned

    Dołączył:
    Październik 4, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    popieram, jeżeli masz takie problemy to też polecam Oryginał:)
     
  17. kaZZecik

    kaZZecik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Daj mi kase to kupie org. nr. konta 05421567455
     
Wczytywanie...

Poleć forum