1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mass Effect 3: Citadel- problem

Temat na forum 'DLC' rozpoczęty przez mr.cherry, Marzec 29, 2013.

  1. mr.cherry

    mr.cherry Użytkownik Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kostrzyn nad Odrą
    Witam, mam wielką chrapkę na ogranie najnowszego dlc pod Mass Effect jednak mam pewne wątpliwości. Otóż: nie mam aktywnego golda, a do tego dysku w konsoli (posiadam jedynie pena 8gb), mam najnowsze LT i piracką wersje ME3. Tu rodzi się moje pytanie czy jak kupię MSP points pobiorę DLC na pena i odpalę pirackie ME3 z płytki wszystko będzie ok? Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. schaolin360

    schaolin360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Będzie działać !!
    Ja miałem do assasina dodatek wgrany i działał, tez na pendrive!
    yO
     
    1 osoba to lubi.
  4. mr.cherry

    mr.cherry Użytkownik Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kostrzyn nad Odrą
    Dzięki już trochę ogarnąłem temat, ale wolałem mieć potwierdzenie, żeby nie wydawać kasy w błoto.
     
  5. Zula

    Zula Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Od mojej mamusi
    Nie będę zakładał nowego tematu więc zapytam się tutaj. Wiecie czy DLC Geneza 2 ( do Mass Effect 3 ) jest po polsku???.
     
  6. mr.cherry

    mr.cherry Użytkownik Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kostrzyn nad Odrą
    To dlaczego pobrałem i nie mam możliwości włączenia dodatku( to pole jest na szaro) :/ Ktoś ma pojęcie?
     
  7. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Wyczysc pamiec podreczna i wlacz gre niech raz pobierze upragrade do gry.
     
  8. mr.cherry

    mr.cherry Użytkownik Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kostrzyn nad Odrą
    Może być problemem to, że DLC pobrałem na nowym profilu na którym nie przeszedłem DLC i dlatego nie mam go aktywnego(tzn uaktywnia sie dopiero po przejściu gry)? Jeśli tak to czy mogę przenieśc jakoś odnotowanie zakupu/możliwość gry W DLC na inny profil?
     
  9. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    spróbuj na tym co go kupiłeś. Może po przejsciu gry jest aktywny nie znam tej gry:) sprobuj obie opcje. Na jakim go używasz to nie ważne bo jest przypisany do konsoli.
     
Wczytywanie...

Poleć forum