1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mass Effect 3 DLC Cytadela niedziała

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Radek21000, Marzec 18, 2013.

  1. Radek21000

    Radek21000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dzierżoniów
    Witam czy ktos odpalił to Dlc mam to DLC wrzuciłem tam gdzie wszystkie dlc do mass effect 3 i niedziła inne dlc działaja tylko to niedziła
    Wgrałem tez najnowszego tu 5 i nic jak ktos odpalił niech napisze jak
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    DLC Cytadela uruchamiasz, sprawdzając nowe wiadomości w swoim prywatnym terminalu. Pakiet możesz rozegrać w dowolnym momencie po powstrzymaniu próby przejęcia władzy na Cytadeli przez Cerberusa a przed rozpoczęciem ataku na stację Kronos.
     
  4. Radek21000

    Radek21000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dzierżoniów
    Wiem ze uruchamiasz nowa wiadomosc czytałem ale ja odpalam gre i nic zadnej nowej wiadomości, dodam ze kazdy inny dodatek dlc chodził
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    to moze masz zablokowane to dlc u mnie dziala bez problemu
     
  6. Radek21000

    Radek21000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dzierżoniów
    Zablokowane czyli co mam zrobic bo niespotkałem sie z taka sytuacja
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    ściągnij program xm360 i odblokuj, nie będę pisał jak bo program jest łatwy w obsłudze. Program ściągasz, wrzucasz na dysk i odpalasz z XeXMenu.
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  9. Radek21000

    Radek21000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dzierżoniów
    Zadziałało własnie odpaliłem wielkie dzieki pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum