1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mass Effect 3 import danych?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez LessThanJake, Marzec 6, 2012.

  1. LessThanJake

    LessThanJake Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ZABRZE
    Witam,znacie może powód czemu nie da sie zaimportować postaci z ME2 do ME3? daje import w opcjach ale nic sie nie ładuje;]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    A masz save'a w chmurze? Dziś czytałem że savy z chmury nie będą działać w ME3 (widziałem tylko nagłówek, dalej nie czytałem).
     
  4. xDoko

    xDoko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja importowałem normalnie z chmury.
     
  5. CrossSleet5

    CrossSleet5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2011
    Posty:
    95
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    też importowałem normalnie (z dysku twardego).
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jak nie wczytuje przeniesc na c do horizontsa, rehasowac i bedzie juz dziaka

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  7. LessThanJake

    LessThanJake Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ZABRZE
    Ja miałem zapisane na wbudowanej pamięci,skopiowałem na dysk twardy też nic nie działa ;]
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Przeciez napisalem ze trzeba a pc poprawic

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  9. LessThanJake

    LessThanJake Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ZABRZE
    Jakbyś mógł wyjaśnić po polskiemu bo nie czaje o co ci biega:p
     
  10. onopek242

    onopek242 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    hej zaimportowałem postac z 2 do 3 ale nie ma tam opcji wyboru rozgrywki(akcja rpg fabuła)wie ktos moze jaka to jest rozgrywka??
     
  11. magiczny

    magiczny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    597
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    A ja mam takie pytanie:
    Czy jest możliwość przeniesienia sejwów z ME2 z konsoli do ME3 na PC?
     
  12. LessThanJake

    LessThanJake Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ZABRZE
    ma ktoś jeszcze problem z brakiem przeniesienia postaci?;p
     
  13. DeVil666

    DeVil666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    uzyj gibbed editora i przerob z .xbsav na .pcsav
     
  14. pzajac2

    pzajac2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    70
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Częstochowa
    Przy imporcie postaci bedzie tryb RPG, chyba ze zmienisz w opcjach.
     
  15. onopek242

    onopek242 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  16. mati1408

    mati1408 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a da się odwrotnie, z save pc na x box?
    A moze ma ktoś save'a gotowego do x-boxa?
     
  17. DeVil666

    DeVil666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    mozesz skonwertowac sava z pc do xb wystarczy ze uzyjesz gibbed editora(poszukaj na necie)
     
  18. incoming

    incoming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam save żeński Shepard od początku ME1 potem ME2 wszystkie osoby z misji samobójczej zyją Ashley tez, Wrex zginął na virmirze, Rakni ocalona Rada została ocalona, przeprogramowano gethy, nie odano cerberusowi danych. brak romansów, maly z Kelly Pochodzenia Ziemia, Odznaczona za Bohaterstwo. specjalizacja Szturmowiec, do wyboru Jako ze grając od pierwszej czesci twarz trzeba edytować bo ME3 ma inną.
     
  19. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Przenosze do odpowiedniego dzialu.
     
  20. lejtek

    lejtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2011
    Posty:
    62
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja bym prosił o takiego save. Grałem na oryginalnej konsoli i nie mogę skopiować sava na pedriva...
     
  21. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Kazdy może...

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum