1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[Mass Effect 3] Nie mogę aktywować wszystkich TU

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez matthiasq, Styczeń 8, 2014.

  1. matthiasq

    matthiasq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nie mogę aktywować wszystkich TU w grze Mass Effect 3. Np. aktywuję jeden, drugi, trzeci i dezaktywują się poprzednie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5429
    Polubienia:
    1691
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Jeżeli chodzi o Title Update to najważniejszy jest ten najnowszy. Najnowszy zawiera w sobie wszystkie poprawki poprzednich. Więc jest to normalne, iż w momencie aktywacji TU9, TU8 staje się zbędne (jak i pozostałe starsze) :)
     
    1 osoba to lubi.
  4. paTherion

    paTherion Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2009
    Posty:
    434
    Polubienia:
    311
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Belfast
    Aktywuj jedynie najnowszy. Zawiera on w sobie wszystkie poprzednie :)

    Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  5. matthiasq

    matthiasq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    No nie byłbym pewien, któraś gra na 100% miała dwa TU (chyba Crysis 3) i obydwa była aktywne (podświetlone na zielono).
     
  6. matthiasq

    matthiasq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Wygląda na to, że macie rację. Działa najnowszy DLC, więc przypuszczam, że FSD niepotrzebnie pobiera starsze TU.

    Pozdrawiam.
     
  7. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5429
    Polubienia:
    1691
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Zmień na najnowsze FSD bodajże rev 755 ono pokazuje najpierw listę dostępnych TU i sam decydujesz jakie chcesz. Starsze FSD pobierało niestety wszystkie TU.. I przy takim COD to była masakra !
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum