1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mass Effect 3 - problem z wypaleniem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Typu921, Marzec 31, 2012.

  1. Typu921

    Typu921 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Przeszukałem forum w sprawie podobnego tematu, ale nic nie znalazłem.
    Mianowicie chodzi mi o to że:
    Ostatnio kupiłem nowego ihas124B (bo poprzedni się spalił)
    Wgrałem do niego upgrade z burner max
    I chciałem nagrać mass effecta.
    Sam posiadam LT 2.0, więc przerobiłem tak jak było w poradniku, wszystko poszło OK, nagrała się płyta do 100%, nie włączyłem tylko weryfikacji (ale myślę że to nie problem)
    Po włożeniu gry do konsoli wyskoczył napis "ZAGRAJ W GRĘ" ale jak chce ją włączyć to wyskakuje bład ze ściereczką, a w menu głównym jak chcę zobaczyć info o grze to nic się nie pojawia.
    Nie wiem w czym jest problem.
    Proszę bardzo o pomoc.
    Dzięki z góry
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mRb

    mRb Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    268
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Los Santos
    Opcja weryfikacji sprawdza czy wszystko się dobrze na grało bez tego nie wiesz czy coś poszło nie tak....
     
  4. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    topologia zle dograna.zawsze się sprawdza
     
  5. Typu921

    Typu921 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem jak można "źle dograć topologie" skoro wszystko mam dokładnie tak samo jak w poradniku.
    OK nie dałem weryfikacji, ale to raczej nie jest przyczyną...
    Właśnie straciłem trzeciego Verbatima i dalej to samo...
    Może powinienem zmienić plik DVD, skoro przerobiłem gre na LT 2.0 to może i plik dvd powinien być na 2.0?
     
  6. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    masz opcje lt 3.0 (fat hitachi samsung tylko maja 2.0) jak masz inny możesz mieć lt 3.0 i jest spokój
     
Wczytywanie...

Poleć forum