1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mass Effect 3 Problem

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez michhalek6, Maj 4, 2012.

  1. michhalek6

    michhalek6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.
    Problem jest nasteujacy korzystalem z poradnika nagrywania gier pod lt 3.0 i zrobilem wszystko co tak pisze na obraznie ME3 DVD2 i teraz jak gram sobie to w pewnym momencie pisze mi ze plyta jest zarysowana i tak przez caly czas w tych samych momentach a plyta wyglada na nie zarysowana ! .Co moge w takiej sytuacji zobic ? mam nagrac na nowo czy moze jest jakas inna mozliwosc przerobienia obrazu by np wazyl mniej ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. D4Ru73K

    D4Ru73K Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    803
    Polubienia:
    99
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Spróbuj zainstalować grę na dysku. Jeśli będzie stawało zawsze przy konkretnym % to znaczy, że gra źle się nagrała i nie przejdziesz dalej. Nagraj jeszcze raz, używaj CloneCD.
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Kupić iHAS'a, wgrać LT MAX i FW pod odpowiednie płyty, nagrywać.
     
  5. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    albo laser ci się już kończy miałem to samo przy nagrywaniu ihasem wszystkixch XGD3 nowy laser i brak problemu
     
  6. michhalek6

    michhalek6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no dobra konsolka troszku ma lat bo to wersja premium ale nagrywarka raczej nie bo niedawno kupowana i daje na najmniejsza predkosc to mi nagrya predkoscia 4x ale ten problem mam jedynie z grami XGD3.
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jak wcześniej. Możesz podkalibrować laser, ale wąpię, że to coś da.
     
  8. michhalek6

    michhalek6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Bylem u goscia ktory sie zajmuje konsolami mowi ze wszystko z napedem jest ok i mowi ze mam cos z XBOX backup creatorem robic do obrazow potem jakies latki sciagac i jeszcze cos o XGD3 topology data bylo ale nie pamietam moglby mi ktos cos powiedziec czy cos mowil ze mam tym obrazy przerabiac . Prosze o jakis link do forum na ten temat czy cos .
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
Wczytywanie...

Poleć forum