1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mass Effect 3 RF XBOX360-XPG

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez Rafau666, Marzec 3, 2012.

  1. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    [​IMG]

    Mass.Effect.3.RF.XBOX360-XPG
    Język: Eng/ napisy PL
    Region: Free
    Size: 15.94 GB
    Abgx360:
    DVD1: http://hostmat.eu/di-OWX1.jpg
    DVD2: http://hostmat.eu/di-TXSU.jpg
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1520
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
  4. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Super teraz czekamy na polską wersję językową.
     
  5. Turin

    Turin Ryżownik Ryżownik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 19, 2011
    Posty:
    281
    Polubienia:
    296
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Może tu jest PL, skoro są tylko napisy tłumaczone. Ktoś by musiał wypalić i sprawdzić.
     
  6. jarek9292

    jarek9292 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    99
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    może Turin ma racje bo polska wersja będzie posiadała tylko napisy pobrał już ktoś ?
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Region free beda napisy

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  8. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Ja poczekam aż ktoś sprawdzi nie chcę w ciemno pobierać, a do tej gry PL obowiązkowo.
     
  9. borys602

    borys602 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Jak wgram topologie pod LT 2.0, to będzie działać i się zainstaluje na dysku?
     
  10. jarek9292

    jarek9292 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    99
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    borys602 masz już obraz pierwszej płyty ?
     
  11. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1520
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    2 płyta do gry po necie
    Napisy PL!!
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Będzie działało. Przy Dash'u niższym lub równym 13604 zainstalujesz na dysku.
     
  13. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Czyli co nie trzeba 2 płyty instalować?
     
  14. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1520
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    1 płyta single player 2 płyta multi z tego co pisze na zagranicznych stronach wiec 100% pewne
     
  15. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    A z tym PL to pewne?
     
  16. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1520
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    tak to region free wiec musza byc:) co innego jak by lektor Pl byl tez;)..ale tylko napisy wiec bankowo sa... widzisz w 1 poscie zreszta:)
     
  17. jarek9292

    jarek9292 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    99
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ok spoko nie odświeżyłem strony i nie wiedziałem odpowiedzi sory....
     
  18. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1520
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Ludzie ja was nie rozumiem:)) pisze wyrazie w 1 poscie!! ile chcecie zapewnien??!!! chodzby nie bylo..to szkoda wam 4 zeta na DL?? chyba to nie duzo zamiast 200??:)
     
  19. Wheelman

    Wheelman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dziwne ze ME2 byl na 2 i wymagal 2 plyt, teraz wychodzi ME3 i niby 1 gra dla fabuly a dvd2 na multi. Dziwne
     
  20. s_2j

    s_2j Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niekoniecznie dziwne. Audio ścieżka jest tylko ENG, więc zostaje więcej miejsca na płycie.
     
  21. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1520
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Nie siać zamentu!!!
    1 płyta single
    2 płyta multi
    napisy PL
    Tyle!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum