1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

MASS EFFECT - problem z plytami??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez iambasta, Luty 16, 2011.

  1. iambasta

    iambasta Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Mam problem z gra MASS EFFECT. Pozyczylem kiedys od kumpla i mi wywalalo gre piszac, ze plyta jest brudna lub porysowana, i faktycznie miala male zarysowania. Wczoraj mialem zupelnie nowa plyte z MASS EFFECT i to samo. instalacja dochodzi do 50% i koniec, a jak chce grac zacina sie w 2 miejscach jeszcze na samym poczatku gry przez co nie da sie grac, bo wywala. Nie wiem o co chodzi... w inne gry gram normalnie, jak FIFA czy Nba11K, a z ta gra mam problemy.

    Patrze na plyte i ani drasnieta, ani jednego brudka nie ma a przy 50% instalacji zawsze to samo. ktos moze tak mial? ktos wie co to jest???

    HELP - strasznie chce zagrac w ta gre...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Poprostu może masz pecha i sie nie do końca dobrze nagrała albo cos z plikiem jest nie tak . Miałem tak samo z RDR UN
     
  4. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    czysty przypadek. :( kup moze nowa ja kupilem za 69zl w EURO :)
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    zeskanuj to płyte abgxem to sie dowiesz czy jest ok
     
  6. Coud95

    Coud95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Możliwe że laser zaczyna ci się psuć i nie przechodzi na drugą warstwe
     
  7. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przede wszystkim, to kopia czy oryginal.
    Jak oryginal, to trzeba reklamowac w sklepie.
    Jak kopia, to:
    a. Plyta mogla sie zle nagrac
    b. Oraz plyty byl skopany, nalezy sciagnac inny
     
Wczytywanie...

Poleć forum