1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

mass effect przycięcia

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Reji, Styczeń 14, 2010.

  1. Reji

    Reji Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olsztyn
    Witam. Z góry dodam że szukałem podobnego tematu no forum niestety nic nie znalazłem.
    Podczas gry w mass effect wszystko ładnie pięknie chodzi żadnych przycięć nic
    lecz gdy dochodzi do walki często odczuwalny jest tak jakby spadek fps'ów
    tylko czasami potrafi się także przyciąć na jakieś 1 - 0.5 sek :mad:.
    Dodam że w innych grach nic takiego się nie zdarza. Plizz pomóżcie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szponiu

    szponiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocek
    zgraj na twardziela może pomoże
     
  4. Reji

    Reji Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olsztyn
    za pomniałem dodać że już wrzuciłem i dalej mam ten problem ;/
     
  5. PonczeQ

    PonczeQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sky-NET :D
    Na jakiej płycie wypaliłeś i z jaką prędkością? Jeżeli to nie to, to po prostu ta gra tak ma, tylko ludzie się nie chcą przyznać, że mają to samo - wiele razy męczyłem temat o GTA IV, co niby u niektórych chodzi idealnie, co jest wielką ściemą i potwierdzone poprzez testy. Więc nie słuchaj opinii, bo dla niektórych 25 klatek/s to jest już płynnie - dla mnie to jest porażka... Pozdrawiam...
     
  6. misiek8

    misiek8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2007
    Posty:
    734
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    In an ODST armor waiting to drop
    Mass Effect tak ma i już.Taki urok enginu gry.Szczerze powiedziawszy to ja pamiętam więcej przycięć spowodowanych doczytywaniem się tekstur.UE3 miał zawsze z tym problem.

    Przycięcia i zwolnienia animacji to się zdarzają w co drugiej grze-nie ma się co martwic tym na przyszłość.
     
  7. Reji

    Reji Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olsztyn
    wielkie dzięki za szybką odpowiedz (wypaliłem na Verbatim 2,4x i wrzuciłem na dysk ;p)... Trzeba będzie się trochę pomęczyć ale warto :) I oby poprawili to w
    mass effect 2 .
     
  8. ChicLetsBounce

    ChicLetsBounce Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja osobiście Mass Effect'a przeszedłem 2 razy (płytka oryginalna). Za pierwszym razem przeszukałem wszystkie możliwe tereny i planety i... ZERO ŚCIĘĆ!! Pewnie wina pobranej gry niż płyty :D:D A i grałem z płyty , bo dysku jeszcze nie miałem (mam już :D:D), a gre mialem ok. pół roku temu ;)
     
  9. Reji

    Reji Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olsztyn
    :) mam orginał
     
Wczytywanie...

Poleć forum