1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mass Effect wersja językowa

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez djezzer93, Styczeń 23, 2010.

  1. djezzer93

    djezzer93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Witam mam pewien problem z Mass Effectem, zakupiłem go dzisiaj w Empiku i na opakowaniu pisze "Polska Wersja Językowa - Napisy". Gdy załączam grę, jest ona w pełni po angielsku a gdy w opcjach wybiorę pokazywanie się napisów i tak są one po angielsku ;/ Zainstalowałem także płytę z dodatkami która była dodana do gry myślałem, że to pomoże jednak nic z tego. Czy ktoś z was miał może taki problem i wie jak temu zaradzić?
    Z góry dziękuje za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. macieo111

    macieo111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    warszawa
    Ustaw region na polska, powinno być ok
     
  4. djezzer93

    djezzer93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Aha czyli jak chce grać w Mass Effecta to muszę odłączać neta. No trudno jakoś przeżyje ;p
     
  5. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    po co . neta nie odłączaj po rejestracji na xbl można spokojnie zmienic ustawienia konsoli na Polska !! ;]
     
  6. djezzer93

    djezzer93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Aha nie wiedziałem ;P dzięki za pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum