1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mass Effect (zawiesza się)

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez activ, Czerwiec 13, 2009.

  1. activ

    activ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Siem-ce
    Witajcie.

    Mam problem otóż mój Mass Effect zawiesza się ciągle w tym samym miejscu (pierwsza misja jak ide drogą gdzie mam wejść do obozu). ME nagrałem dobrze bez żadnych błędów nawet cały nagrał się na dysk. Wiecie może co zrobić ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. errorex

    errorex Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bez obrazy ale najlepiej by bylo jakbys kupil oryginal :D Wtedy napewno by sie nie zacinal :D
     
  4. CoOokie

    CoOokie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    الجانب الثاني لل
    Spróbuj wyczyścić cache i na nowo pobrać aktualizację do gry z XBL. Powinno pomóc, jak nie to pisz :D
     
  5. activ

    activ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Siem-ce
    Czyli mam sformatować dysk ?? tak


    -edit-
    Podłączyłem teraz xbox'sa do neta ale nie pobrał mi żadnej aktualizacji (oprócz dasha)
     
  6. koval9021

    koval9021 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chojnice
    Spróbuj odpalić grę bez dysku (z płyty), jak pójdzie to masz walnięty dysk (chyba), tak myślę bo kolega też tak ma jak odpala burnouta paradise i wczytuje sie do menu to pisze wyczyść płytke mimo że jest zainstalowane na dysku a jak usunie z dysku to śmiga.
     
Wczytywanie...

Poleć forum